ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβαλαν αναμμένο τσιγάρο στο στόμα κουταβιού για να διασκεδάσουν (pic)

Σάλος έχει προκληθεί στην Ταϊλάνδη μετά την δημοσιοποίηση εικόνων

Η απόφαση μίας ιδιοκτήτριας ενός κουταβιού να το εξαναγκάσει να... καπνίσει έχει προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις στην χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ταϊλάνδη μετά την δημοσιοποίηση εικόνων στις οποίες φαίνεται η ιδιοκτήτρια ενός κουταβιού λίγων μηνών να ανάβει ένα τσιγάρο και να το βάζει στο στόμα του σκυλιού.

 

Το κουτάβι είχε αποκοιμηθεί όταν η νεαρή ιδιοκτήτριά του μαζί με μία φίλη της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αυτή την κακόγουστη φάρσα, καθώς το άτυχο σκυλάκι στη συνέχεια αδυνατούσε να αναπνεύσει κανονικά, ενώ οι δύο γυναίκες φαίνονται να απολαμβάνουν το «κατόρθωμά» τους.

Η δημοσιοποίηση των εικόνων, βέβαια, είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμενε η νεαρή ιδιοκτήτρια του σκυλιού, λαμβάνοντας εκατοντάδες οργισμένα μηνύματα από πολίτες που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την πράξη της, κάνοντας λόγο για βασανισμό και κακομεταχείριση του ζώου.

Η ίδια αντέκρουσε τις κατηγορίες αναφέροντας ότι λατρεύει το κατοικίδιό της, κάτι όμως που φαίνεται να μην έπεισε τους συμπολίτες της, οι οποίοι καλούν τις αρχές να την εντοπίσουν και να της επιβάλουν τσουχτερό πρόστιμο.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X