ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

E Bra: Το δονούμενο σουτιέν υπόσχεται θαύματα σε... εφτά ημέρες

Το δοκίμασε στην κοπέλα του εφευρέτης

Αποτελεί δημιουργία του 33χρονου εφευρέτη Milan Milić, που δοκίμασε τον στηθόδεσμο στην κοπέλα του με εντυπωσιακά αποτελέσματα
Σουτιέν «θαύμα» χαρακτηρίζεται από τον δημιουργό του ένας νέος πρωτοποριακός στηθόδεσμος που πρόκειται να βγει σύντομα στην αγορά, μετά από «άκρως επιτυχημένες δοκιμές».


Το «E Bra» αποτελεί δημιούργημα του 33χρονου εφευρέτη Milan Milić, που ισχυρίζεται ότι ο στηθόδεσμός του όχι μόνο μεγαλώνει μόνιμα τα γυναικεία στήθη αλλά τα κάνει πιο «στητά» και «σφριγηλά».

Και το πιο εντυπωσιακό: Για όλα τα παραπάνω εντυπωσιακά αποτελέσματα, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να τον φορούν συνέχεια, αλλά μόνο για ένα πεντάλεπτο τρεις φορές της μέρα, επί μία εβδομάδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, 14 γυναίκες από Αμερική, Ευρώπη και Κίνα έχουν δοκιμάσει το προϊόν υπό το άγρυπνο βλέμμα μιας ιατρικής ομάδας και έχουν παρατηρήσει μέση αύξηση των μαστών τους 4 περίπου εκατοστών μετά από μόλις μία εβδομάδα

 

Ο δημιουργός του «E Bra» ισχυρίζεται ακόμη πως το προϊόν του βοηθά και στις περιπτώσεις μαστών με μεγάλη ασυμμετρία, αφού με έναν «μαγικό τρόπο» φέρνει τα στήθη... στα ίσα τους.

Ο Κοσοβάρος πρόσφυγας που ζει στη Σερβία είπε στη Sun ότι η 26χρονη κοπέλα του, Jelena Sabic, η οποία ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τον στηθόδεσμο πριν από τρία χρόνια, έχει πάει από μέγεθος Α σε μέγεθος... D, χωρίς καμία χειρουργική επέμβαση ή χρήση άλλου προϊόντος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο στηθόδεσμος που λειτουργεί με δονήσεις έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και η παραγωγή του πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X