ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν πήρε χαμπάρι ότι ήταν έγκυος, αλλά γέννησε κανονικά (Pics)

Επίπεδη η κοιλιά της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μια 21χρονη από το Newcastle γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, αλλά όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια, αγνοούσε το γεγονός ότι ήταν έγκυος, καθώς «δεν παρουσίασε ποτέ κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης».

Η Charlotte Thomson μοιράζεται την ιστορία της και αποκαλύπτει πώς πέρασε μια ολόκληρη εγκυμοσύνη χωρίς να καταλάβει τίποτα.

Χωρίς να έχει πρωινή αδιαθεσία, πόνους στη μέση ή μια εμφανή κοιλιά η ίδια ισχυρίζεται ότι τίποτε δεν την έκανε να πιστέψει ότι είναι έγκυος.

Ούτε η περίοδος της σταμάτησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά ούτε πήρε κιλά. Η κοιλιά της ήταν τόσο επίπεδη που δεν θα περίμενε ποτέ πώς ήταν έγκυος.

Η ίδια έμαθε για τον επικείμενο ερχομό του μωρού της, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έπειτα από αιμορραγία και έντονο πόνο στην κοιλιά.

«Το στομάχι μου ήταν τελείως επίπεδο και είχα κανονικές περιόδους, γι αυτό έπαθα ένα μικρό σοκ όταν το έμαθα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες όπου ήταν 6 μηνών έγκυος:

Η 21χρονη γέννησε, δύο ώρες μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο, τη μικρή Molly. Η ίδια, παρ’ όλα αυτά, έσπευσε να τονίσει: «Δεν θα άλλαζα τη Molly με τίποτα στον κόσμο και νιώθω τόσο τυχερή».

Είναι απίστευτα δύσκολο να πιστέψει κανείς την ιστορία της Charlotte Thomson, αλλά συμβαίνει.

Μερικές γυναίκες έχουν ελάχιστα από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Η κόπωση, η πρωινή αδιαθεσία, οι πόνοι στην πλάτη και οι κοινές λιγούρες, μπορούν εύκολα να παρερμηνευτούν ως άγχος, δηλητηρίαση ή μια απλή δυσπεψία, ειδικά αν δεν περιμένεις να είσαι έγκυος.

Επίσης δεν έχουν όλες οι γυναίκες τακτική περίοδο. Σε κάποιες περιπτώσεις εγκυμοσύνης η περίοδος σταματά, αλλά κάποιες κηλίδες αίματος μπορεί να υπάρχουν. Για αυτό το λόγο και δεν ανησυχούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία στις 450 γυναίκες εγκύους στη Μεγάλη Βρετανία δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να αποκτήσουν ένα μωρό μέχρι την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης τους και μία στις 2.500 γυναίκες το αγνοούν μέχρι να έρθει η ώρα της γέννας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Αυτό είναι γνωστό και ως «κρυφή κύηση».

Η Charlotte, η οποία έμεινε έγκυος από έναν πρώην φίλο της, δήλωσε ότι πήρε πολύ λίγα κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν ότι αισθανόταν λίγο πιο κουρασμένη από το συνηθισμένο. Οπως εξήγησε το δικαιολόγησε από τις συνεχείς εξόδους της σε διάφορα πάρτι.

Πηγή: bovary.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X