ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν είμαστε το πρόστυχο ζευγάρι που αναφέρουν κάποιοι αναγνώστες σας...» (vid)

Η απάντηση του 80χρονου πρώην κληρικού που παντρεύτηκε 25χρονο

Τείχος προστασίας υψώνει ένας 80χρονος πρώην κληρικός για να προστατέψει από τα επικριτικά σχόλια τον κατά 55 χρόνια νεότερο Ρουμάνο σύζυγό του.

Ο Philip Clements και το νεαρό μοντέλο Florin Marin γνωρίστηκαν το 2015 μέσω του Gaydar (εφαρμογή γνωριμιών για ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες) και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017. Παρά το γεγονός ότι ο γάμος τους πέρασε από χίλια μύρια κύματα καθώς χώρισαν για κάποιους μήνες, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, «πιο δυνατό από ποτέ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.


Όταν η ιστορία τους δημοσιοποιήθηκε πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το γάμο τους άπληστο και πρόστυχο.

Απαντώντας στους επικριτές, ο κύριος Clements ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας Kent Online: «Δεν είμαστε το πρόστυχο ζευγάρι που αναφέρουν κάποιοι αναγνώστες σας. Ήμουν και είμαι ένας Αγγλικανός ιερέας που εδώ και 50 χρόνια υπηρετούσε πιστά την εκκλησία, καταπιέζοντας τη σεξουαλικότητά μου διότι δεν θέλησα να σπάσω τους κανόνες της εκκλησίας για τον κλήρο».

Ο γάμος τους έγινε το 2017 σε μια λιτή τελετή στο Κεντ και στη συνέχεια ο 80χρονος πούλησε το σπίτι του για να αγοράσει στον αγαπημένο του διαμέρισμα στο Βουκουρέστι. Πέντε μήνες αργότερα όμως το ζευγάρι χώρισε, αφήνοντας τον πρώην ιερέα απένταρο και άστεγο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

«Όταν είμαστε μαζί απολαμβάνουμε φυσιολογικές δραστηριότητες όπως το να τρώμε έξω και να πηγαίνουμε σινεμά. Δεν αναζητούμε τη δημοσιότητα, αλλά έχω ένα μήνυμα για την εκκλησία, ότι κάποιοι κληρικοί ζουν αγχωτική ζωή γιατί καταπιέζουν τα ένστικτά τους. Τέλος, θα ήθελα να πω πως δεν υπάρχει καμία σχέση με την παιδεραστία. Έχω δουλέψει με παιδιά, αλλά ποτέ δεν έβλαψα κάποια ή είχα την επιθυμία να το κάνω. Λυπάμαι που κάποιοι από τους αναγνώστες σας αισθάνονται πως μπορούν να κρίνουν δυο ανθρώπους χωρίς να μας γνωρίζουν ή έστω να μας έχουν συναντήσει. Είναι ευγνώμων για την υποστήριξη και την καλοσύνη που έδειξαν πολλοί φίλοι συμπεριλαμβανομένων και μελών της εκκλησίας».

Μιλώντας στην Sun Online, o Βρετανός πρώην ιερέας είχε αναφερθεί στην σχέση του με τον 25χρονο σύζυγό του.

«Όταν είχαμε χωρίσει, είχα καταρρεύσει ψυχολογικά. Ήταν σαν να έχω χάσει το χέρι ή το πόδι μου. Ήξερα πως τον χρειαζόμουν. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό επιστημονικά. Υπάρχει κανονική αγάπη και σεβασμός μεταξύ μας. Δεν μπορώ να δω που είναι το λάθος σε αυτό», σημειώνει.

Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι δεν ζει μαζί, καθώς ο Florin βρίσκεται στην Ισπανία όπου εργάζεται ως μοντέλο. Σχεδόν καθημερινά επικοινωνούν μέσω WhatsApp για να κρατήσουν όπως λένε τη φλόγα ζωντανή. Ο 25χρονος Ρουμάνος ελπίζει ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Αγγλία για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο του, αλλά αυτό έχει άμεση συνάρτηση με το Brexit.

«Πρώτα θέλω να δω τι θα συμβεί με το Brexit, γιατί σε αυτή τη χώρα δεν έχω δικαιώματα. Πρέπει λοιπόν να περιμένω μέχρι τον Μάρτιο του 2019 για να δούμε τι θα συμβεί. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψω στην Αγγλία. Αν όχι, δεν θα επιστρέψω», λέει χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε όσους είναι επικριτικοί με τη σχέση τους και τον κατηγορούν ότι είναι «χρυσοθήρας», λέει: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Δεν με έχουν συναντήσει ποτέ, πως μπορούν να έχουν άποψη;».

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X