ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε τα 4 πιο συχνά ψέματα που λένε οι γυναίκες κατά την ερωτική πράξη

Τα έχετε ακούσει ή τα έχετε πει;

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Plos One αποκάλυψε τα χειρότερα ψέματα που λένε οι γυναίκες σχετικά με το σεξ!

Ο αριθμός των πρώην

Στις πιεστικές ερωτήσεις των ανδρών, ποιος είναι ο αριθμός των πρώην, η πλειοψηφία των γυναικών φαίνεται ότι σχεδόν ποτέ δεν δίνει την αληθινή απάντηση. Όπως παραδέχθηκε μια στις τρεις γυναίκες αναγκάσθηκε να πει ψέματα στο σύντροφό της όταν ερωτήθηκε σχετικά. Εξού και η χαρακτηριστική φράση «Εσύ είσαι ο πρώτος».

Πάντως μελέτες που έχουν γίνει για το θέμα αυτό, αποκάλυψαν ότι το ωραίο φύλο κρατά κρυμμένα μυστικά, όσο αφορά το ευαίσθητο αυτό θέμα.

«Παίρνω προφυλάξεις, μην ανησυχείς»

Ένα ακόμη ψεματάκι που λένε οι γυναίκες είναι ότι παίρνουν αντισυλληπτικά, είτε είναι σεξουαλικά ενεργές, είτε όχι. Έτσι «παγιδεύουν» το έτερο ήμισυ σε ερωτικές περιπτύξεις που είναι επικίνδυνες όχι μόνο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και για την μετάδοση κάποιου σεξουαλικού νοσήματος.

Ψεύτικος οργασμός

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους ειδικούς ο σχετικά μεγάλος αριθμός των γυναικών που δήλωσαν ψεύτικο οργασμό. Βάση των απαντήσεων τους, προσποιούνται ψεύτικο οργασμό μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν το έτερο ήμισυ.

«Ναι μου αρέσει!»

Ένα ποσοστό γυναικών που άγγιζε το 35% απάντησε ότι λέει ψέματα όσο αφορά τον στοματικό έρωτα. Έτσι μπορεί να διαβεβαιώνουν το σύντροφό τους ότι τους αρέσει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν το επιθυμούν.

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X