ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρετανίδα παντρεύεται το... πάπλωμα της

Το ιδιαίτερο... νυφικό φόρεμα θα συνδυαστεί με παντόφλες και ρόμπα

Χειμώνας είναι, μια ιδιαίτερη σχέση με το παπλωματάκι μας όλοι την αποκτούμε. Αλλά αυτή η σχέση να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, μοιάζει παρατραβηγμένο.

Μια γυναίκα από το Ντέβον της Βρετανίας όμως έχει γίνει viral στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης επειδή θέλει να παντρευτεί ένα άψυχο αντικείμενο που εδώ και πολλά χρόνια έχει, όπως λέει, ερωτευτεί.

Πιστέψτε το ή όχι, η Pascale Sellick σχεδιάζει να παντρευτεί το πάπλωμα της με πλήρη δημόσια προβολή τον επόμενο μήνα.

Όπως αναφέρθηκε από το Yahoo News, η Sellick θα φοράει τις πιτζάμες της αντί για νυφικό φόρεμα την ημέρα του γάμου του. Το ιδιαίτερο... νυφικό φόρεμα θα συνδυαστεί με παντόφλες και ρόμπα.

Οι καλεσμένοι της Sellick θα μπορούν επίσης να φορούν τις πιτζάμες τους και τους έχει ενθαρρύνει να μεταφέρουν μπουκάλια ζεστού νερού μήπως κρυώσουν.

«Το πάπλωμά μου είναι η μακρύτερη, ισχυρότερη, πιο οικεία και αξιόπιστη σχέση που είχα ποτέ. Αυτό συμβαίνει επειδή ήταν πάντα εκεί για μένα και μου δίνει μεγάλες αγκαλιές», ανέφερε η Sellick στο Yahoo.

«Αγαπώ το πάπλωμά μου τόσο πολύ θα ήθελα να καλέσω τους ανθρώπους να δουν την ένωσή μου με τον πιο σταθερό, παρήγορο σύντροφο στη ζωή μου. Θα υπάρξει μουσική και τελετή, γέλια και διασκέδαση », πρόσθεσε.

Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Rougemont Gardens στο Ντέβον στις 10 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσει μια γαμήλια δεξίωση στο The Glorious Art House.

Ωστόσο, η Sellick δεν είναι το πρώτο άτομο που σχεδιάζει να παντρευτεί ένα άψυχο αντικείμενο. Μια γυναίκα παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου το 1979, ένας σκηνοθέτης του Λος Άντζελες παντρεύτηκε το τηλέφωνό του το 2016 και ένας άντρας παντρεύτηκε ένα ολόγραμμα στο Τόκιο το 2018.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X