ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βραζιλιάνα βουλευτής «βάζει φωτιά» με το ντεκολτέ της (pics)

«Οι γυναίκες έχουν στήθος και εγώ έχω μεγάλο στήθος»

Οι πολιτικοί συνήθως κρίνονται από τις πράξεις τους παρά από τα ρούχα τους, ωστόσο μία βουλευτής στη Βραζιλία που έχει προκαλέσει αναστάτωση στα social media με τις στυλιστικές της επιλογές στην πρώτη εμφάνισή της στο Κοινοβούλιο, απειλεί με μηνύσεις όσους την «κακομεταχειρίστηκαν» στο διαδίκτυο για το ντύσιμό της.

Η Ana Paula da Silva, γνωστή ως Paulinha στη χώρα της, έχει στο παρελθόν υπηρετήσει ως δήμαρχος για δύο θητείες πριν εκλεγεί στο Κοινοβούλιο της βραζιλιάνικης επαρχίας Santa Catarina τον Οκτώβριο. Ωστόσο βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής τον Ιανουάριο, μετά από τη δημοσίευση φωτογραφιών από την εναρκτήρια συνεδρίαση της Συνέλευσης που έγιναν αντικείμενο δυσάρεστων σχολίων.

 

Το εντυπωσιακό κόκκινο σύνολο με το βαθύ ντεκολτέ που φορούσε η βουλευτής προκάλεσε καταιγισμό σχολίων από χρήστες του διαδικτύου. Μερικοί μάλιστα αναρωτήθηκαν αν ήταν η κατάλληλη περίσταση και ο κατάλληλος τόπος για να φορέσει κάτι αντίστοιχο, όπως αναφέρει το RT.

Άλλοι έσπευσαν να επαινέσουν την Paulinha για την επιλογή της και να πουν ότι «ήταν η κατάλληλη», λέγοντας ότι αυτό που μετράει είναι ο χαρακτήρας του πολιτικού. Μερικοί αστειεύτηκαν, λέγοντας ότι «πήγε για clubbing» μετά τη συνεδρίαση.

Πολλά σχόλια ήταν ιδιαιτέρως καυστικά, αποκαλώντας την «εκπρόσωπο των ιερόδουλων» και κάποιοι αναφέρθηκαν ακόμη και σε βιασμό.

Η Paulinha αντεπιτέθηκε λέγοντας ότι η ομάδα της έχει αντίγραφα των σχολίων και ότι θα αρχειοθετηθούν ως μέρος μίας μήνυσης που θα φέρει τους πιο κακόβουλους σχολιαστές ενώπιον της δικαιοσύνης. Οποιαδήποτε αποζημίωση λάβει από αυτή τη διαδικασία θα γίνει δωρεά σε κακοποιημένες γυναίκες.

 

«Νόμιζα ότι οι άνθρωποι θα μιλούσαν για το κόκκινο, αλλά φαίνεται ότι επικεντρώθηκαν στο ντεκολτέ» επεσήμανε στα τοπικά Μέσα, προσθέτοντας ότι «ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα».

«Οι γυναίκες έχουν στήθος και εγώ έχω μεγάλο στήθος, πάντα ήμουν έτσι» είπε, λέγοντας στη συνέχεια ότι «δεν θα γίνω μια άλλη γυναίκα επειδή εξελέγην βουλευτής».

«Το μήνυμα εστάλη» τόνισε. «Οι γυναίκες βρίσκονται στην πολιτική και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να συζητηθούν στο Κοινοβούλιο».

Πηγή: newsbeast 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X