ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είδε ένα τεράστιο πύθωνα να σκαρφαλώνει στη στέγη του σπιτιού του (pics)

Τρομοκρατήθηκε ο ιδιοκτήτης

Ο απρόσκλητος επισκέπτης προσπαθούσε να τρυπώσει στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν έγινε αντιληπτός από τον τρομοκρατημένο ιδιοκτήτη.

Μία έκπληξη τριών μέτρων περίμενε έναν κάτοικο της πολιτείας του Κουίνσλαντ στη βορειοανατολική Αυστραλία όταν βγαίνοντας από την εξώπορτα του σπιτιού του για να πετάξει τα σκουπίδια, διαπίστωσε με δέος και τρόμο, ότι το τεράστιο ερπετό σκαρφάλωνε στην στέγη του σπιτιού του.

Ο 42χρονος Ρόμπι Νιλς βρέθηκε προ εκπλήξεως βλέποντας το τρίμετρο φίδι να σκαρφαλώνει στους τοίχους του σπιτιού του, ενώ την έκπληξη διαδέχθηκε ο τρόμος, συνειδητοποιώντας πόσο εύκολο είναι για τον πύθωνα να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού, με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την οικογένεια και τα κατοικίδιά της.

Ο Νιλς αφού συνήλθε από την τρομάρα και φρόντισε να διαφυλάξει την ακεραιότητα της οικογένειάς του, κάλεσε «ενισχύσεις» που δεν ήταν άλλες από τα αρμόδια συνεργεία «κυνηγών ερπετών», τα οποία κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν τον πύθωνα και να τον μεταφέρουν σε ακατοίκητη περιοχή, όπου και τον απελευθέρωσαν στην φύση.

Το αίσιο, όμως, τέλος της υπόθεσης δεν άφησε κανένα περιθώριο εφησυχασμού στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να θωρακίσει τον χώρο απέναντι σε κάθε είδους επίδοξο εισβολέα, ενώ με αρκετή δόση χιούμορ συμπλήρωσε πως «τελικά τα διπλά τζάμια και στον δεύτερο όροφο δεν ακούγονται πολύ κακή ιδέα»...

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X