ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βελγική ιστοσελίδα «διδάσκει» σε 7χρονα τις τεχνικές του έρωτα

Διανέμεται σε δημοτικά σχολεία

Τα βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δικτυακός τόπος συμπεριλήφθηκε στον «Οδηγό Νεολαίας», ένα συμβουλευτικό φυλλάδιο που υποστηρίζεται από τη φλαμανδική κυβέρνηση και διανέμεται σε δημοτικά σχολεία στο βόρειο τμήμα του Βελγίου

Μια ιστοσελίδα «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών γονιών, στο Βέλγιο, επειδή προσφέρει λεπτομερείς σεξουαλικές συμβουλές σε παιδιά, με «ακατάλληλο τρόπο».


Ο βελγικός ιστότοπος, που ονομάζεται «Alles over seks» («Όλα για το σεξ»), υπάρχει εδώ και εννέα χρόνια και δημιουργήθηκε από την οργάνωση σεξουαλικής υγείας, Sensoa.

Τα λεπτομερή άρθρα του «δείχνουν και λένε» με αρκετά σαφές και «τολμηρό» ύφος πολλές διαφορετικές τεχνικές με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο.
Χαρακτηριστική η περιγραφή για το στοματικό σεξ:

«Κάνε με τη γλώσσα σου ταχείες κινήσεις πάνω στο πέος, όπως τα φτερά ενός κολιμπρί. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή την τεχνική παντού, από τους όρχεις μέχρι την άκρη του πέους».

Αν και αρχικά προοριζόταν για παιδιά ηλικίας 15 ετών, τα βελγικά σχολεία συστήνουν την ιστοσελίδα σε παιδιά ηλικίας άνω των επτά ετών.

Τα βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δικτυακός τόπος συμπεριλήφθηκε στον «Οδηγό Νεολαίας», ένα συμβουλευτικό φυλλάδιο που υποστηρίζεται από τη φλαμανδική κυβέρνηση και διανέμεται σε δημοτικά σχολεία στο βόρειο τμήμα του Βελγίου.

Η ιστοσελίδα αυτή, όμως, επικρίθηκε από πολλούς γονείς, οι οποίοι πιστεύουν ότι ορισμένες από τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι ακατάλληλες για παιδιά.

Οι δάσκαλοι επίσης έσπευσαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, υποστηρίζοντας στα βελγικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιστότοπος είναι υπερβολικά επικεντρωμένος στις τεχνικές του σεξ παρά στο συναισθηματικό του κομμάτι.

Ωστόσο, ο υπουργός νεολαίας, Σβεν Γκάτς δήλωσε ότι δε «βλέπει» κανένα πρόβλημα με τον ιστότοπο αυτό.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, αναφέρει:

«Η πραγματικότητα είναι ότι οι νέοι γνωρίζουν το σεξ (ίσως μερικές φορές περισσότερο από όσο νομίζουμε) ή είναι απλώς περίεργοι γι' αυτό» και καταλήγει:

«Είναι λοιπόν καλύτερα να τους δώσουμε το απαραίτητο πλαίσιο, καθοδήγηση και πληροφόρηση. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε νωρίτερα παρά αργότερα».

Πηγή:protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση