ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι «το κορίτσι του παντρεμένου Clarkson» (Pics, Vid)

Οργιάζουν οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες

Η δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής εκπομπής The Grand Tour έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο της. Και τώρα μας αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι στο ρόλου του “The American”.

Οι τρεις παρουσιαστές Clarkson, Hammond και May πριν από το πρώτο επεισόδιο έψαχναν ποιος θα βρίσκεται στη θέση του “The American”. Ένα από τα πιθανά ονόματα που είχαν ακουστεί και μάλιστα είχε κάνει και δοκιμαστικό ήταν ο πρώην οδηγός της Formula 1, Mark Webber.

Τελικά όμως, τα σχέδια άλλαξαν. Δεν θα είναι ο Mark, αλλά ούτε και κάποιος άλλος άντρας. Αυτή τη φορά επιλέχθηκε να βρίσκεται στην εκπομπή μία γυναίκα, για την οποία μάλιστα οι… δυναμικές σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Βρετανίας αναφέρουν που είναι -ή ήταν- το… κορίτσι του -παντρεμένου- Clarkson!

Σημειώστε πως οι παρουσιαστές δεν την ανέφεραν το όνομά της στην εκπομπή. Ο Clarkson είπε απλά κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Να τη!».

Το όνομά της είναι Abbie Eaton και είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων από τη Βρετανία. Η 25χρονη οδηγός έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Mazda MX5 Supercup το 2014. Πιο πρόσφατα, οδήγησε μια Ferrari 488 GTE στην σειρά Blancpain Endurance 2017, όπου έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το βάθρο.

Στην πίστα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, οδηγώντας μία Mercedes GT R και φτάνοντας την στα άκρα. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Πηγή: newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X