ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτρόπαιο θέαμα! Πύθωνας προσπάθησε να καταπιεί ελάφι (Pics)

Κάτι πήγε πολύ λάθος σε αυτή την περίπτωση

Όλοι μας έχουμε φάει αυτό το τελευταίο κομμάτι πίτσας, αυτό που μας χάρισε την περιποιημένη δυσπεψία για ώρες και ώρες.

Και αυτή ήταν η μοίρα για τον τεραστίων διαστάσεων πύθωνα της Βιρμανίας που, όπως αποδείχτηκε, ήταν πιο λαίμαργος απ’ όσο μπορούσε να αντέξει το στομάχι του.

Γιατί μιλάμε για ένα φίδι 14 κιλών που προσπάθησε να καταβροχθίσει ένα ελαφάκι… 16 κιλών, με τα μαθηματικά να είναι εδώ κάτι παραπάνω από εύκολα.

Όταν σκόνταψαν πάνω στο αποτρόπαιο θέαμα οι φύλακες του πάρκου Collier Seminole State Park της Φλόριντα των ΗΠΑ, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το περιστατικό δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Herpetological Review», όπου ο φορέας Conservancy of Southwest Florida έσπευσε να μοιραστεί τις φωτογραφίες της ανακάλυψης περιγράφοντάς μας λεπτομερώς τα πώς και τα γιατί.

Και όπως μας λένε, αυτή είναι η μεγαλύτερη λεία που έχει καταγραφεί ποτέ να θέλει να φάει ένας πύθωνας Βιρμανίας. Μόνο που το γεύμα αποδείχτηκε δύσπεπτο για το φίδι. Ο βιολόγος του φορέα, Ian Bartoszek, ανησυχεί μάλιστα για τον πληθυσμό των ελαφιών από την αδηφάγα όρεξη των φιδιών: «Αυτή η παρατήρηση είναι άλλη μια σημαντική απόδειξη του αρνητικού αντίκτυπου που έχουν οι πύθωνες της Βιρμανίας στη γηγενή άγρια ζωή».

Γεγονός που έκανε την πολιτειακή Επιτροπή Άγριας Ζωής της Φλόριντα να καλέσει το κοινό να σκοτώνει τους πύθωνες όπου τους βρει…

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X