ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη! Ποιος λαός είναι πιο.. τολμηρός στην σεξουαλική επαφή;

Δεν το περιμέναμε!

O Xιού Χέφνερ, ιδρυτής του "Playboy", δήλωσε πρόσφατα ότι έχει κάνει σεξ με χίλιες γυναίκες. Η αφοπλιστική ειλικρίνειά του είναι ενδεικτική του ευρύτερου κλίματος στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί είναι πιο τολμηροί στο σεξ απ' ότι οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με έρευνα του ιστότοπου «DrEd.com» που διεξήχθη σε δείγμα συνολικά 1000 ατόμων.

Οι συντάκτες της μελέτης διαπίστωσαν πως, οι συμπολίτες του Ντόναλντ Τραμπ είναι είναι πιο απελευθερωμένοι στα... σεντόνια απ' ότι οι κάτοικοι της γηραιάς ηπείρους. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να αποκαλύψουν το σεξουαλικό τους παρελθόν -τον αριθμό των ατόμων με τα οποία είχαν σεξουαλική επαφή - αλλά και να εκφράσουν την άποψή τους για το ποιος είναι ο υψηλότερος αποδεκτός αριθμός των ερωτικών συντρόφων. Η έρευνα έδειξε ότι,οι Αμερικανοί είναι σεξουαλικά πιο έμπειροι από τους Ευρωπαίους, έχοντας λιγότερα ταμπού γύρω από το σεξ.  

Στην Ευρώπη, ο μέσος όρος σεξουαλικών συντρόφων για γυναίκες και άντρες ηλικίας 20 ετών είναι τρεις. Για τις γυναίκες, ο ανώτατος επιτρεπτός- από ηθικής πλευράς- αριθμός σεξουαλικών συντρόφων είναι 10, ενώ οι άνδρες εμφανίζονται πιο συντηρητικοί.Το ισχυρό φύλο παραδέχεται ότι θα έπρεπε να έχει κάνει σεξ μάξιμουμ με επτά γυναίκες μέχρι τώρα. 

Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι, πάνω από ένας στους πέντε Ευρωπαίους και Αμερικανούς παραδέχονται ότι λένε ψέμματα για τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων τους μειώνοντάς τον αρκετά. Περισσότερα ταμπού για το σεξουαλικό τους παρελθόν έχουν οι Ευρωπαίοι. 

Σχεδόν το 19% των Ευρωπαίων πιστεύει ότι ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων που είχαν στη ζωή τους είναι αρκετά μεγάλος ενώ το 40% θεωρεί ότι είναι εντός του μέσου όρου. Σε ό,τι αφορά την ειλικρίνεια των δύο φύλων, το 74% των γυναικών και το 69% των ανδρών στη γηραιά ήπειρο είναι ειλικρινείς σχετικά με τις προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες τους.

Επιπλέον, το 35% των Ευρωπαίων ερωτηθέντων υποστηρίζει πως η σεξουαλική εμπειρία θα πρέπει να αποκαλύπτεται στον σύντροφο πριν από το σεξ. Το 43% δηλώνει πως δεν θα πρέπει ποτέ να γνωστοποιείται ενώ το 21% υποστηρίζει ότι θα πρέπει να συζητιέται μετά το σεξ.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 20% των Ευρωπαίων μειώνουν τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών που είχαν στο παρελθόν όταν αναφέρονται σε αυτές δημοσίως. 

Τα αποτελέσματα της έρευνας στις ΗΠΑ...


Από την πλευρά τους, οι Αμερικανοί εμφανίζονται πιο απελευθερωμένοι στο θέμα του σεξ απ΄ότι οι Ευρωπαίοι.  

Το 22% των Αμερικανών με μέσο όρο 16 ερωτικούς συντρόφους υποστηρίζει ότι, δημοσίως έχει την τάση να υποβαθμίζει τον πραγματικό αριθμό τους.  

Το 54% των Αμερικανών υποστηρίζει ότι θα πρέπει ο/η σύντροφος να είναι ενήμερος/η για το σεξουαλικό παρελθόν του αγαπημένου του. Το 17% θεωρεί πως η σχετική ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τα ερωτικά παιχνίδια ενώ το 29% πιστεύει πως θα πρέπει να μείνει επτασφράγιστο μυστικό. 

Ένα άλλο αξιοσημείωτο συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι, οι Ευρωπαίοι ανησυχούν περισσότερο από τους Αμερικανούς για το αν ο αριθμός των σεξουαλικών τους συντρόφων είναι πράγματι χαμηλός  ενώ οι Αμερικανοί-άνδρες και γυναίκες- είχαν την πεποίθηση ότι είχαν κάνει σεξ με αρκετές συντρόφους.

Για το 62% των Αμερικανών, η ποσότητα μάλλον... μετράει καθώς όσο περισσότερους ερωτικούς συντρόφους έχουν, τόσο καλύτερο θεωρούν το σεξ. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους Ευρωπαίους είναι 40%.

Τέλος, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, τουλάχιστον το 30% των ατόμων όλων των ηλικιών - Ευρωπαίων και Αμερικανών- δήλωναν ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή. Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων ηλικίας 30 και 40 ετών εξέφραζαν παράπονα για τη σεξουαλική τους ζωή: ότι βαριούνται αφού κάνουν τα ίδια και τα ίδια...  

 

Πηγή:ProtoThema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X