ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Το εντυπωσιακό super-yacht των £360 εκατομμυρίων βρίσκεται στη Λάρνακα (pics)

Ονομάζεται Sailing Yacht A και ανήκει σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο

Αντρέας Γιωργαλλάς

Αναμφισβήτητα η κατασκευή του Sailing Yacht A έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή για τη μοναδική του μορφή, το τεράστιο μέγεθος και τον γνωστό ιδιοκτήτη.


Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα το σκάφος μήκους 468 μέτρων, ανήκει στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Andrey Melnichenko, και αυτές τις μέρες βρίσκεται μπροστά από το πολυσύχναστο παραλιακό μέτωπο των «Φοινικούδων». Σήμερα είναι το μεγαλύτερο ιστιοφόρο στον κόσμο. Εκπρόσωποι του ναυπηγείου στο Kiel σημείωσαν ότι ο πελάτης τους,  τους ξεκαθάρισε ότι θέλει να ξεπεράσουν όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην παγκόσμια βιομηχανία σκαφών. 

Ο 45χρονος Andrey Melnichenko ελέγχει τα μερίδια μετοχών της EuroChem (90%), της Siberian Coal Energy Company (92,2%) και της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Σιβηρίας (92,2%). Η περιουσία του εκτιμάται στα 13,2 δισ. Ευρώ. Εκτός από τα σκάφη του, αγαπά τη συλλογή ιμπρεσιονιστικών έργων ζωγραφικής

Όπως είναι φυσιολογικό ο μοναδικός σχεδιασμός του καθώς και το τεράστιο μέγεθος του έχει τραβήξει τα βλέμματα των παραθεριστών στη παραλία. Το σκάφος είναι με σημαία των Βερμούδων και έχει κατασκευαστεί το 2017.


Δείτε φωτογραφίες:

 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X