ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Έτσι ανοίγεις το κρασί χωρίς ανοιχτήρι (Vids)

Πέντε τρόποι που θα σας αφήσουν άναυδους!

Το ρομαντικό δείπνο το οργάνωσες, το ψητό το έβαλες στο φούρνο, το τραπέζι το έστρωσες, το πιο ακριβό μερλό της κάβας το αγόρασες. Όλα δείχνουν έτοιμα. Αλλά για μια στιγμή: Πού είναι το ανοιχτήρι; Μην αφήσεις μια ρομαντική βραδιά και ένα καλό κρασί να πάνε στράφι. Σταμάτα να παλεύεις με το πώμα, ακολούθησε τις συμβουλές μας και άνοιξε το μπουκάλι σαν να μην συνέβη τίποτα.

1. Με μαχαίρι
Με πολύ μεγάλη προσοχή, τρύπησε τον φελλό με το μαχαίρι και ξεκίνησε να το στρίβεις. Όταν το μαχαίρι φτάσει στα 2/3 του φελλού, τράβηξε με δύναμη.

2. Με τρόμπα για ποδήλατο
Τρύπησε τον φελλό με τη βελόνα της τρόμπας και χρησιμοποίησε την αντλία, όπως ακριβώς θα φούσκωνες μια ρόδα, μέχρι ο φελλός να αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω. Πρόσεξε γιατί ανάλογα με την πίεση του αέρα, ο φελλός μπορεί να πεταχτεί απότομα.

3. Με παπούτσι
Αυτή η μέθοδος χρειάζεται υπομονή και δυνατούς δικέφαλους. Τοποθέτησε το μπουκάλι μέσα σε ένα παπούτσι με παχιά σόλα. Ακούμπησέ το στον τοίχο και ξεκίνησε να το χτυπάς με δύναμη μέχρι ο φελλός να αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω. Λίγη εκτόνωση πριν το ραντεβού, για να φύγει το άγχος, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

4. Με κλειδιά
Τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή έστω του σπιτιού σου αποκλείεται να μην τα έχεις μαζί σου. Τρύπησε με ένα από αυτά τον φελλό όσο πιο βαθιά μπορείς. Ξεκίνησε να στρίβεις το κλειδί και δες το φελλό να “πετάγεται” έξω σε δευτερόλεπτα!

5. Με τρυπάνι
Να μια μέθοδος που πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσεις πριν έρθουν οι καλεσμένοι σου. Διαφορετικά, σίγουρα θα τρομάξουν αν ακούσουν ήχους από πριόνι να έρχονται από την κουζίνα. Χρησιμοποίησε το τρυπάνι για να καρφώσεις στο φελλό μια βίδα. Στη συνέχεια, όπως ακριβώς θα έβγαζες μια βίδα από τον τοίχο, χρησιμοποίησε ένα σφυρί για να βγάλεις τη βίδα και κατά συνέπεια και το φελλό από το μπουκάλι.

Πηγή: olivemagazine.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X