ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρες, συγγνώμη! Οι γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς με... γυναίκες

Τα προκαταρκτικά περνούν σε άλλο επίπεδο

Άντρες συγνώμη, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα και όπως όλα δείχνουν... κάτι δεν κάνετε σωστά στην κρεβατοκάμαρά σας, καθώς οι γυναίκες είναι πιο πιθανόν να φθάσουν σε κορύφωση από μία άλλη γυναίκα παρά από εσάς.

Σύμφωνα με έρευνα που παρακολούθησε 2300 γυναίκες ηλικίας 18 - 65 ετών από όλο τον κόσμο, οι γυναίκες που προτιμούν άλλες γυναίκες σεξουαλικά, φθάνουν σε οργασμό 55 φορές το μήνα.

Μπορεί ο εγωισμός κάποιων αντρών να «προσβάλλεται» από αυτό το εύρημα και σε κάποιους να ακούγεται εξαντλητικό και υπερβολικό, αλλά δεν παύει να αποτελεί το βασικό αποτέλεσμα της έρευνας.
Αντίθετα, τα ευρήματα έδειξαν ότι οι γυναίκες που έχουν ετεροφυλοφιλικές σχέσεις φθάνουν σε οργασμό μόνο 7 (!) φορές το μήνα, γεγονός που αποτελεί μια τεράστια διαφορά.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Arkansas, Dr Kristen Jozkowski, «το σεξ με άλλες γυναίκες έχει μεγαλύτερο φάσμα».

Αυτό σημαίνει ότι τα προκαταρκτικά «παιχνίδια» έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, γεγονός που οδηγεί τις γυναίκες σε περισσότερους οργασμούς.

Είναι γεγονός ότι πολλοί άντρες ανυπομονούν για την διείσδυση με αποτέλεσμα οι γυναίκες να χάνουν λίγο από την απόλαυση του προκαταρκτικού, γεγονός που μπορεί να τους «κοστίσει» κάποιον οργασμό.

Μια γυναίκα χρειάζεται τουλάχιστον 45 λεπτά ερωτικού παιχνιδιού πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Γι' αυτό άντρες... αν θέλετε καλύτερες επιδόσεις στο σεξ και σας ενδιαφέρει η απόλαυση της γυναίκας... αφιερώστε περισσότερη προσοχή και χρόνο στις ανάγκες της!

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X