ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν φουσκώσει κι άλλο τα οπίσθιά της, θα πεθάνει (Pics, Vid)

Οι γιατροί της έκοψαν την φόρα

Είναι αλήθεια διαχρονική πως αν ξεκινήσεις τις πλαστικές και τις προσθετικές, δεν έχεις τέλος μετά και λαμπρό παράδειγμα είναι εδώ η Patricia.

Μια γυναίκα που δουλεύει σε φάμπρικα του Ντιτρόιτ το πρωί, το βράδυ μετατρέπεται όμως σε DJ και μοντέλο και έχει υποβληθεί σε προσθετική δύο φορές για να κάνει τους υπερμεγέθεις γλουτούς της ακόμα μεγαλύτερους.

Μόνο που τώρα οι γιατροί τής αρνούνται και τρίτη, καθώς μερικά γραμμάρια παραπανίσιου λίπους θα τη στείλουν στον άλλο κόσμο!

Η «Supa Woman», όπως αυτοαποκαλείται, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Botched» του καναλιού «E!» για να ικετεύσει τους πλαστικούς χειρουργούς να εγχύσουν ακόμα περισσότερο λίπος στους γλουτούς της, κάνοντάς τους πιο στρογγυλούς. Τώρα εμφανίζεται ευχαριστημένη με το μέγεθος, δεν της αρέσει όμως το σχήμα, θέλοντας να κάνει τα οπίσθιά της πιο στρογγυλεμένα.

Μόνο που οποιαδήποτε τέτοια επέμβαση θα μπορούσε να αποδειχθεί πλέον μοιραία. Ο δρ Terry Dubrow την προειδοποίησε μάλιστα αυστηρά: «Αν σου βάλουμε κι άλλο λίπος κι αυτό καταλήξει στους πνεύμονες και τους μπλοκάρει, τότε δεν θα βιώσεις απλώς την ανάσα σου να κόβεται, αλλά θα πεθάνεις».

Οι γιατροί άκουσαν εμβρόντητοι πως η κοπέλα είχε υποβληθεί σε λιποαναρρόφηση, ζητώντας από τον πλαστικό της να εγχύσει το λίπος που μάζεψε από το σώμα της στους γλουτούς της. Κάτι που έγινε και δεύτερη φορά, με την ποσότητα του λίπους στο επίμαχο σημείο να κάνει τους δυο γιατρούς να τρίβουν τα μάτια τους.

Εκείνη τους είπε βέβαια πως χάρη στα οπίσθιά της κάνει καριέρα, κι έτσι δεν παίρνει και πολλή συζήτηση…

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X