ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

72χρονη παντρεύτηκε 27χρονο που γνώρισε... στο Facebook

Πριν από δύο χρόνια

Αποφασισμένη να συνεχίσει να δίνει μάχη με τη γραφειοκρατία είναι μια 72χρονη γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της, έναν 27χρονο Νιγηριανό που γνώρισε μέσω Facebook, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να ζήσει μαζί του.

Ο λόγος; Μα η βρετανική γραφειοκρατία που, ούσα καχύποπτη για τα κίνητρα του νεαρού, αρνείται να του χορηγήσει βίζα ώστε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ζήσει τον έρωτα με την καλή του.

Η γιαγιά έξι εγγονιών και συνταξιούχος οδηγός ταξί από το Γουέιμουθ γνώρισε τον 27 χρονο CJ Nwachukwu λίγους μήνες αφότου διαλύθηκε ο γάμος της, το 2015. Μετά από ένα αίτημα φιλίας που της έστειλε ο νεαρός στο Facebook οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε και να εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλον τα μυστικά τους.

Παρά την τεράστια διαφορά ηλικίας τους, ερωτεύτηκαν με ένα πρωτόγνωρο πάθος - σύμφωνα πάντα με την 72χρονη Angela. «Ηταν τόσο γοητευτικός, με μεγάλα καστανά μάτια και εντυπωσιακό κορμί. Μιλούσαμε για ώρες, λέγαμε για τις οικογένειες μας και τα χόμπι μας. Ηταν σαν να τον ήξερα χρόνια. Πριν το καταλάβω ανταλλάσσαμε μηνύματα καθημερινά» εξήγησε η 72χρονη στη The Sun.

Μόλις τρεις μήνες μετά την πρώτη τους επαφή, ο CJ της έκανε πρόταση γάμου μέσω διαδικτύου. Η γυναίκα δέχτηκε και ταξίδεψε μέχρι το Λάγος της Νιγηρίας για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Αυτό που ενδεχομένως δεν περίμενε κάνοντας αυτό το μεγάλο βήμα είναι ότι οι βρετανικές Αρχές θα απέρριπταν συνεχώς τις αιτήσεις χορήγησης βίζας του νεαρού. Δύο χρόνια αργότερα, η γυναίκα έχει ξοδέψει πάνω από 20.000 λίρες σε δικαστικά έξοδα χωρίς η υπόθεσή της να έχει σημειώσει την παραμικρή πρόοδο. Ο αγαπημένος της σύζυγος παραμένει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, και τον έχει δει μονάχα δυο φορές από την ημέρα που παντρεύτηκαν.

Παρά τις επικρίσεις που έχει δεχθεί από τον κοινωνικό της κύκλο, η Angela Nwachukwu επιμένει ότι δεν πρόκειται για απάτη, και ότι ο νεαρός της σύζυγος τρέφει αληθινά αισθήματα για εκείνη. Ως απόδειξη θεωρεί το γεγονός ότι η ίδια δεν είναι πλούσια, κάτι που του είχε αποκαλύψει από την αρχή.

Όσο για την αποτυχία της μέχρι στιγμή να εξασφαλίσει βίζα στον σύζυγό της, η 72χρονη είναι αισιόδοξη καθώς ο νεαρός έχει κάνει αίτηση για μεταπτυχιακό και, όπως πιστεύει η ίδια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθει τελικά στη βρετανία με φοιτητική βίζα, για να χαρούν τον έρωτά τους.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X