ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

42 τρελές απαγορεύσεις για την Eurovision! (Pic)

Πράγματα που δεν έχεις λόγο να μεταφέρεις μέσα

Ο διαγωνισμός-θεσμός της Eurovision πλησιάζει και η Λισαβόνα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους ημιτελικούς στις 8 και στις 10 Μαΐου.

Λίγες μέρες, λοιπόν, πριν από τον διαγωνισμό οι διοργανωτές δημοσίευσαν μία ανακοίνωση, η οποία ομολογουμένως ξίνισε αρκετά τους οπαδούς της Eurovision.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αφορά όσους φαν θα βρεθούν εκείνη την νύκτα στην Altice Arena και είναι γεμάτο με περιορισμούς για το τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και τι όχι.

Ετσι στην πινακίδα είναι αναγραμμένα 42 πράγματα τα οποία οι παρευρισκόμενοι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους την ημέρα των διαγωνισμού.

 

Από χειροπέδες, καρέκλες, κούπες, λέιζερ, μέχρι ομπρέλες, power bank, φαγητό και κράνη, η αλήθεια είναι πως όσοι βρεθούν εκεί θα πρέπει να διαβάσουν προσκεκτικά την ανακοίνωση με το τι δεν επιτρέπεται στην αρένα.

Βέβαια οι υπερβολικές απαγορεύσεις κακοφάνηκαν σε όσους είδαν την πινακίδα, με αρκετούς χρήστες του Twitter να το σχολιάζουν και στο διαδίκτυο.

«Θα ήθελα να ξέρω ποιος μπορεί να έχει πάει στη Eurovision και να έχει πάρει μαζί του... σκάλα», ήταν ένα από τα tweets ενός χρήστη μόλις είδε πως απαγορεύεται μέχρι και η σκάλα.

«Φαντάσου να αγοράσεις από εκεί μία κούπα και μετά το πρόσωπο που στην πούλησε, να στην κατασχέσει» ήταν το tweet ενός άλλου.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση