ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

24χρονη YouTuber παντρεύεται την 61χρονη ερωμένη της! (vid)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω Tinder

Γαμήλιες καμπάνες πρόκειται να ηχήσουν σύντομα για την 24χρονη YouTuber Julia Zeig, η οποία ζήτησε το χέρι της 61χρονης ερωμένης της, Eileen de Freest, λίγο πριν τις γιορτές.

Η Julia αποκάλυψε στους φαν της την ταυτότητα της αγαπημένης της τον περασμένο Σεπτέμβριο, εξηγώντας ότι είχαν γνωριστεί στο Tinder.

H νεαρή, που κατάγεται από τη Βραζιλία, είπε στους ακόλουθούς της στην δημοφιλή πλατφόρμα ότι η 61χρονη Αμερικανίδα είναι «η αδελφή ψυχή της» και ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ.

«Σχεδίαζα να απολαμβάνω για καιρό τις χαρές της εργένικης ζωής, όμως τη γνώρισα και την ερωτεύτηκα παράφορα» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την κοινοποίηση της σχέσης της, οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να συζήσουν και να υιοθετήσουν μαζί ένα γατάκι, που πλέον ζει μαζί τους στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Βραζιλία τα Χριστούγεννα, ώστε οι γονείς της 24χρονης να γνωρίσουν την... σχεδόν κατά 4 δεκαετίες μεγαλύτερη νύφη τους.

Οι δύο γυναίκες έχουν δεχτεί πολλά επικριτικά σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τις χωρίζει, με πολλούς χρήστες να κατηγορούν την Eileen ότι εκμεταλλεύεται τη νεαρή YouTuber.

H 61χρονη έδωσε την δική της απάντηση στους επικριτές της λέγοντας ότι «Η Julia είναι το πιο ώριμο άτομο που έχει γνωρίσει» και ότι «η αγάπη δικαιολογεί τη σχέση τους».

«Δεν πρόκειται να της στερήσω τη ζωή της. Θα συνεχίσει να περνάει καλά και μετά από εμένα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να το αποτρέψω αυτό. Πραγματικά τη λατρεύω» είπε η 61χρονη γυναίκα.

Ο γάμος θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή: protothema.gr 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X