ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

12 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν κάνετε καλό κρεβάτι!

Με το 4ο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Σε κάποια φάση της ζωής μας, όσες φορές κι αν το έχουμε κάνει, όλοι αναρωτιόμαστε αν είμαστε κακοί στο κρεβάτι. Μπορεί να είμαστε 21, 31, 41 και παντρεμένοι με παιδιά – αλλά πάντα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσει καλά ο/η σύντροφος σας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είναι κανείς κακός στο κρεβάτι – ίσως το να έχει χρόνια κακή αναπνοή. /strong>
Τα καλά νέα είναι ότι αν είστε κακοί στο κρεβάτι, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Διαβάστε παρακάτω 12 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είστε καλοί στο κρεβάτι:

 

1. Το σκέφτεστε πολύ.

Το σεξ υποτίθεται ότι είναι χαλαρωτικό και απολαυστικό για όσους εμπλέκονται. Αν το σκέφτεστε πολύ, τότε πιθανόν να έχετε ένταση και να μην είναι διασκεδαστικό για εσάς. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

2. Δεν μιλάτε για τις ανάγκες ή τα όρια σας.

Όταν κάνετε σεξ με κάποιον, εμπιστευτείτε τον και εκφράστε του τις ανάγκες ή αυτά που δεν σας αρέσουν. Μην μένετε σιωπηλοί, όταν ο άλλος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει, πείτε το, μην προσποιείστε.

3. Ή ανησυχείτε πολύ για τον εαυτό σας.

Κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για την δική τους ευχαρίστηση – αυτό είναι εγωιστικό και κακό.

4. Προσπαθείτε να τελειώσετε χωρίς να το απολαμβάνετε.

Το σεξ είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Χαλαρώστε και απολαύστε κάθε στιγμή.

5. Νομίζετε ότι το σεξ είναι κακό αν δεν έρθετε σε οργασμό.

Παρά την κοινή πεποίθηση, στόχος του σεξ δεν είναι ο οργασμός. Το σεξ θα έπρεπε να είναι μια ευχάριστη εμπειρία που την απολαμβάνουν όλοι – κι αν δεν έρθετε σε οργασμό, δεν ήρθατε. Αν σας απασχολεί πολύ, μπορεί να χαλάσετε όλη την κατάσταση.

6. Εσείς ή ο σύντροφος σας αισθάνεστε άσχημα μετά.

Αν εσείς ή ο σύντροφος σας αισθάνεστε άσχημα μετά το σεξ, τότε κάνετε σεξ με τον λάθος άνθρωπο. Κανείς από τους δύο δεν θα έπρεπε να αισθάνεται ανασφάλειες. Μπορεί το σεξ να μην είναι πάντα τέλειο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τον άλλο να αισθανθεί άσχημα.

7. Προσπαθείτε να μιμηθείτε τις ταινίες πορνό πολύ συχνά.

Οι ταινίες πορνό μπορεί να μας δίνουν ιδέες και συμβουλές, αλλά δεν μπορούν όλοι να κάνουν αυτά τα πράγματα. Χρησιμοποιήστε τις σαν οδηγό και μην προσπαθείτε να αντιγράψετε ό,τι βλέπετε 100%.

8. Δεν μιλάτε ποτέ για το σεξ.

Αν είστε με κάποιον, τότε πρέπει να αισθάνεστε άνετα να μιλάτε για το σεξ. Έτσι, δεν θα υπάρχουν άβολες στιγμές όταν το κάνετε. Συν ότι θα ξέρετε τα όρια τα δικά σας και του συντρόφου σας και δεν θα αισθάνεται κανείς άβολα.

9. Χρησιμοποιείτε την ίδια κίνηση κάθε φορά.

Το σεξ έχει να κάνει με την άνεση, αλλά είναι βαρετό να χρησιμοποιείτε την ίδια κίνηση κάθε φορά, ειδικά αν είστε σε μακροχρόνια σχέση. Προσπαθήστε να βρείτε νέους και συναρπαστικούς τρόπους να ενσωματώσετε τις ανάγκες σας στις ανάγκες του συντρόφου σας.

10. Δεν φροντίζετε για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής σας.

Πρέπει πάντα να φροντίζετε το σώμα και την ευαίσθητη περιοχή σας. Αν κάτι δεν πάει καλά, μην το αγνοείτε. Μην ντρέπεστε να πάτε στον γιατρό σας αν κάτι μυρίζει άσχημα – μπορεί να είναι σύμπτωμα για κάποιο ΣΜΝ. Όταν φροντίζετε τον εαυτό σας, δείχνετε ότι σέβεστε το σώμα σας και τον σύντροφο σας.

11. Δεν ξέρετε πώς να έρθετε μόνοι σας σε οργασμό.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι το σώμα σας. Πρέπει να ξέρετε τι πιάνει σε σας και τι όχι – και πώς να έρχεστε σε οργασμό μόνοι σας. Έτσι, θα ξέρετε τι είναι καλύτερο για σας, όταν κάνετε σεξ.

12. Αισθάνεστε ανασφάλεια για το σώμα σας.

Αν αισθάνεστε άσχημα με τον εαυτό σας, τότε αυτό το αισθάνεστε και κατά την διάρκεια του σεξ. Κάντε γυμναστική ή αλλάξτε την διατροφή σας. Αν αισθάνεστε πίεση από την κοινωνία, αγνοήστε το. Το σημαντικότερο είναι να αισθάνεστε άνετα με αυτό που είστε.

Πηγή: pizzabottle.com

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X