ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Το όνειρο της Θέκλας και η... μουρμούρα

Ψάχνουν τρόπο να της πουν πως όχι μόνο βραδινό αλλά ούτε και απογευματινό δεν θα της έδιναν

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στην Μουρμούρα θα εμφανιστεί η Θέκλα Πετρίδου που τελευταία το είδε και ολίγον... Μενεγάκη. Η ίδια το έχει επιβεβαιώσει και θα παίζει... τον εαυτό της ερμηνεύοντας μία ψυχολόγο - συγγραφέα.

Φαίνεται πως το παιδικό (ή διαρκές;) όνειρο της Θέκλας γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Και στην τηλεόραση βγήκε με δική της εκπομπή, όπου τα λέει όλα, όπως τα σκέφτεται τα ζει και τα θέλει και σε κανονική τηλεοπτική σειρά θα παίξει όπως κάθε αξιοπρεπής τηλεπερσόνα.

Άντε με το καλό να τη δούμε και στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων!

Αληθεύει πως στο Σίγμα ακούστηκε μουρμούρα για τη συμμετοχή της στην "Μουρμούρα";

Κάποιοι φαίνεται πως ανησυχούν μήπως ο Alpha τους κλέψει τη Θέκλα;

Όλο και συχνότερα δέχεται κριτική το ΡΙΚ για την ποιότητα των εκπομπών του αλλά και για τη γλώσσα που χρησιμοποιούν και δημοσιογράφοι και παρουσιαστές.

Για μια νέα σχετικά εκπομπή υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα για τη θεματολογία, τον τρόπο που παρουσιάζει τα θέματά της αλλά και τα υπονοούμενα που αφήνει.

Για κάποιους παρουσιαστές και δημοσιογράφους έχουν γίνει επανειλημμένα παράπονα για την κακή χρήση της ελληνικής γλώσσας. Η υποσημείωση που υπάρχει σχεδόν πάντα στα παράπονα είναι πως "δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει σε ένα κρατικό κανάλι".

Το θέμα, όπως ακούω, απασχόλησε τμηματάρχες και ενδέχεται να συζητηθεί και σε ανώτερο επίπεδο.

Ακόμα και πρόταση για εντατικό σεμινάριο ελληνικών έχει πέσει...

Σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, γνωστή παρουσιάστρια ζήτησε να έχει βραδινή εκπομπή λόγου. Το ζήτησε μία, το ζήτησε δύο, το ζήτησε τρεις... Η απάντηση ακόμα δεν ήρθε και την έχουν στο περίμενε. Η ίδια, όπως μου λέει μια πηγή μου, διερωτάται γιατί αυτή η κωλυσιεργία από τους υπευθύνους του σταθμού. Οι υπεύθυνοι του σταθμού, από την άλλη, ψάχνουν τρόπο να της πουν πως όχι μόνο βραδινό αλλά ούτε και απογευματινό δεν θα της έδιναν αν είχαν καλύτερη επιλογή...

Στην αξιολόγηση των κεδροζημιών από την προβολή του "Miss World 2018" το περασμένο Σάββατο κάνει το OMEGA. Το αποτέλεσμα θα κρίνει κατά πόσον θα προχωρήσουν και άλλες ιδέες για ανάλογου "βάρους" μεταδόσεις. Όπως μαθαίνω σύντομα αναμένεται να ανάψει πράσινο ή κόκκινο φως και για κάποιες προτάσεις που συζητούνται εσωτερικά για νέες εκπομπές.

Ο διαγωνισμός "Miss World 2018" προβλήθηκε το Σάββατο από το OMEGA με 120 καλλονές από όλο τον κόσμο να διαγωνίζονται ποια θα κατακτήσει το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας του πλανήτη. Ήταν σύμφωνα με το διαφημιστικό του OMEGA "το απόλυτο υπερθέαμα λάμψης και ομορφιάς, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο". Κατάφερε όμως να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην Κύπρο;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Θέκλα  |  Sigma  |  ΡΙΚ  |  OMEGA  |  Alpha  |  Τηλεόραση  |  TV  |  Χρύσανθος  |  #MediaBlog  |  Μενεγάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X