ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Το εορταστικό του ΡΙΚ, οι αντιδράσεις και ένα μομέντουμ

Άγριο «κράξιμο» και εκνευρισμός στο ΡΙΚ

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλη είναι η ένταση που προκλήθηκε στο ΡΙΚ για το εορταστικό πρόγραμμα με το οποίο το ίδρυμα υποδέχθηκε το νέο έτος. Το πρόγραμμα που παρουσίασαν ο Ανδρέας Γιόρτσιος και η Ευριδίκη επικρίθηκε από αρκετούς, ιδιαίτερα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μάλιστα επώνυμα.

Μεταξύ των επικριτών ήσαν και εργαζόμενοι σε καίρια πόστα στο ΡΙΚ οι οποίοι κοινοποίησαν την απογοήτευση και την κριτική τους στους αρμόδιους του ιδρύματος.

Το κύριο σημείο αντίδρασης ήταν η "χαμηλή αισθητική" και "χαμηλή ποιότητα" του προγράμματος. Όπως υποστήριξαν, "το ΡΙΚ θα μπορούσε να υποδεχθεί το νέο χρόνο με ένα πιο ποιοτικό πρόγραμμα, με καλύτερη αισθητική και χωρίς υπονοούμενα και επιλογές που προσβάλλουν τη δημόσια τηλεόραση".

Η απάντηση που δόθηκε από αρμόδιους ήταν, όπως πληροφορούμαι ότι το θέμα θα εξεταστεί και σε σχέση με τη τηλεθέαση που κατέγραψε, κάτι που ενόχλησε περισσότερο κάποιους από τους παραπονούμενους.

Αληθεύει ότι δημοσιογράφος που εργάζεται στο ΡΙΚ απέσυρε από το προφίλ της στο facebook οργισμένη αντίδραση για το εορταστικό πρόγραμμα; Και ότι αυτό έγινε ύστερα από εσωτερικές επικρίσεις;

Κάποια από τα παράπονα τηλεθεατών πάντως αναρτήθηκαν ακόμα και στο προφίλ του γενικού διευθυντή του ΡΙΚ.

Από μια πηγή μου στο ίδρυμα πάντως πληροφορούμαι πως η κύρια προτεραιότητα του ιδρύματος για τους πρώτους μήνες του 2019 είναι ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον και η προώθηση της υποψηφιότητας μας με την Τάμτα.

Μετά τη θετική απάντηση της αοιδού έχει ήδη καταρτιστεί πλάνο προώθησης σε Κύπρο, Ελλάδα, Γεωργία και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος όπως μου λέχθηκε είναι "να μην χαθεί το μομέντουμ της Φουρέιρα και να κτυπήσουμε ακόμα και την πρωτιά, αφού αποδείξαμε ότι το μπορούμε!".

Το είπε και το έκανε η Κατερίνα Χριστοφίδου. Με τη νέα χρονιά παρατάει την τηλεόραση και οδεύει προς την πολιτική, την ευρωβουλή κατ΄αρκίβειαν, και τη δικηγορία. Τώρα το που θα την βγάλει ο δρόμος είναι άλλη ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει τη δικηγορία ως αποκούμπι εάν δεν επιτύχει το πείραμα με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ για την Ευρωβουλή. Η Κατερίνα είναι η πρώτη τηλεπερσόνα που οδεύει σε ψηφοδέλτιο για την Ευρωβουλή. Η στήλη έχει έγκυρες πληροφορίες ότι άλλα δύο ονόματα γνωστών τηλεοπτικών προσώπων συζητούνται πολύ έντονα σε δύο κόμματα.

Δεν σας το είχα γράψει ότι κάποια από τα κορίτσια του GNTM θα κατέληγαν σε ψυχίατρο; Ε, η νικήτρια τα πάει ακόμα χειρότερα. Προσφεύγει λέει, στη δικαιοσύνη για το ροζ βίντεο που της φορτώνει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα. Τελικά ή ψυχίατροι ή δικηγόροι θα φάνε το έπαθλο!

Καθόλου λαμπερός τελικά ο κόσμος της tv...

Μη σας πω πως έρχονται χειρότερα και στο Power of love. Είδα το πρώτο επεισόδιο και έφριξα!

Περισσότερα γι' αυτά στην επόμενη στήλη.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X