ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Τα ύψη και τα τάρταρα στη τηλεθέαση και η μεγάλη αναστάτωση

Σε μεγάλο κανάλι μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ στελεχών

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αναστάτωση επικρατεί σε καθημερινή εφημερίδα. Οι διαδόσεις ότι επίκεινται απολύσεις παίρνουν και δίνουν. Η προηγούμενη εμπειρία με τους εκδότες δεν ήταν και η καλύτερη και οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό προσωπικό διερωτάται εάν οι διαδόσεις θα γίνουν πραγματικότητα ή πρόκειται για πρόσχημα ώστε να μην επιστραφούν περικοπές όπως τους είχαν υποσχεθεί.

Σε μεγάλο κανάλι μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ στελεχών. Ο ένας δεν θέλει ούτε να βλέπει, ούτε να ακούει τον άλλο και η συμπεριφορά τους δυσκολεύει πολύ τη συνεργασία και την παραγωγικότητα.

Ο καναλάρχης, αν και τον βόλευε ως ένα βαθμό η αντιπαλότητα, αφού τη χρησιμοποιούσε όπως η Βρετανία το διαίρει και βασίλευε, τώρα αντιλαμβάνεται πως μόνο αρνητικά προσφέρει.

Και προσπαθεί πότε με το καλό και πότε με το άγριο να το παίξει... Ηνωμένα Έθνη.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως η οριστική διχοτόμηση για στην προκειμένη περίπτωση θα είναι η μόνη λύση...

Αμετακίνητο στον θρόνο του παραμένει το The Voice του Σίγμα συγκεντρώνοντας τριανταπεντάρια που άλλοι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν μπορούν να ονειρευτούν. Την περασμένη Τετάρτη 7/11, το The Voice κατέγραψε 35,73% με δεύτερη εκπομπή να έρχεται το The Voice Highlights με 18,68%. Πρώτη σειρά ήταν η Γαλάτεια, επίσης του Σίγμα με 17,84% και το ΡΙΚ να ακολουθεί με καλές επιδόσεις: Χάλκινα Χρόνια 15,28%, Ο πιο Αδύναμος Κρίκος 18,13%, Καμώματα τζ' αρώματα.

Οι επαναλήψεις του ΑΝΤ1 σημειώνουν επίσης ψηλό ρεκόρ με την Αίγια Φούξια να καταγράφει 23,74%, το Θα βρεις το δάσκαλό σου 22,99%, το Κωνσταντίνου και Ελένης 20,32% και οι Συμμαθητές 19,78%. Τα ποσοστά αυτά είναι και η απάντηση σε όσους διερωτώνται "γιατί τόσες επαναλήψεις από τον ΑΝΤ1;".

Στα τάρταρα βρέθηκε η σειρά "Οργή" με 9,98% .

Στον Άλφα από τις σειρές το Τατουάζ κατέγραψε 17,50%, Η Γυναίκα χωρίς Όνομα 16,76% αλλά στα τάρταρα έπεσαν η Μουρμούρα με μόλις 8.82% και το Μπλε με 7,93%.

Κάποιοι έχουν πολλή δουλειά να κάνουν για να ανεβάσουν τους δείκτες...

Το χειρότερο είναι που παρά τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες η δουλειά δεν... βγαίνει. Και η μουρμούρα δεν τελειώνει...

Φαίνεται πάντως πως το κόλπο με τα social media στο οποίο επένδυσαν πρωταγωνιστές πολύ γνωστής σειράς, αποδίδει.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο...

Το ερώτημα εάν οι νεαροί πρωταγωνιστές είναι τελικά είναι ζευγάρι αναμένεται να συνεχίσει να απασχολεί το πανελλήνιο και το παγκύπριο για τους επόμενους μήνες...

Φροντίζουν οι "ειδικοί" γι' αυτό.

Εάν θα απαντηθεί κιόλας είναι άλλο θέμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X