ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Ποια θα είναι η νέα Φουρέιρα του ΡΙΚ;

Στελέχη καναλιού έχουν προειδοποιήσει για αποχώρηση

Συναγερμό σήμαναν οι τελευταίες μετρήσεις της AGB σε κάποια τηλεοπτικά κανάλια. Όχι πως πριν από τις μετρήσεις επικρατούσε ηρεμία... Ιδιαίτερα σε δύο από τα μεγάλα κανάλια η πίεση, οι συσκέψεις και παρασυσκέψεις και οι φωνές είναι στην ημερήσια διάταξη εδώ και μήνες.
Η μέτρηση για την περασμένη εβδομάδα έβγαλε όμως ξανά στην επιφάνεια τον κακό εαυτό κάποιων...

Σε ένα κανάλι η ένταση φαίνεται να είναι πολύ περισσότερη από αυτή που μπορεί να αντέξουν κάποια στελέχη που έχουν προειδοποιήσει για αποχώρηση.

Τι έδειξαν οι τηλεμετρήσεις της περασμένης εβδομάδας 5-11 Νοεμβρίου;
Πρώτο κανάλι με διαφορά παραμένει το Sigma με 17,6%, στη δεύτερη θέση καλοκάθισε ο Alpha με 13,5%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 12,3%, τέταρτο το ΡΙΚ1 με 11,6% και πέμπτο το OMEGA με μόνο 8,8%.

Έντονες είναι οι προσπάθειες του Alpha να κρατήσει τη δεύτερη θέση αλλά πιο έντονες, ασχέτως εάν είναι και αποτελεσματικές, είναι οι προσπάθειες του ANT1 να τον ξεπεράσει. Το 1,5% μπορεί να μη φαντάζει πολύ, αλλά στην πράξη είναι μαραθώνιος...

Ούτε το καταϊδρωμένο OMEGA τα βάζει κάτω. Απ' όσα ακούω, προσπαθεί να βρει την τοπική παραγωγή που θα του δώσει ώθηση. Και μάλλον θα προσπαθεί για πολύ. Επενδύει, όμως, πολύ στα νέα προγράμματα του Οpen και ειδικά στα τηλεπαιχνίδια στα οποία θα συμμετέχουν διάσημοι από την Ελλάδα. Μεταξύ αυτών και η Φουρέιρα στο αναμενόμενο "La Banda" αλλά και το "X-Factor"... Οι πιο αισιόδοξοι στη διοικητική πυραμίδα του σταθμού ελπίζουν πως με αυτά το κανάλι μπορεί να κτυπήσει ακόμη και την τρίτη θέση!
Προς το παρόν, όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και δικαστικά το θέμα του προγράμματος του Open και κατά πόσον μπορεί να το μεταδίδει στην Κύπρο και το Plus. Κάτι που ήδη συμβαίνει για κάποιες εκπομπές, όπως τον "Πρίγκιπα της Φωτιάς"...

Μια και μιλάμε για την Φουρέιρα, σας ενημερώνω πως στο ΡΙΚ βρίσκονται σε εξέλιξη μυστικές διεργασίες για την Γιουροβίζιον. Η διοίκηση του κρατικού καναλιού έχει βάλει στόχο να κερδίσει και φέτος το στοίχημα και να πάει στον διαγωνισμό με σιγουριά. Η περσινή επιτυχία με την Φουρέιρα δημιούργησε ένα προηγούμενο το οποίο θέλουν να επαναλάβουν και, γιατί όχι, να κτυπήσουν και την πρώτη θέση. Βιάζονται λοιπόν να μην χάσουν το... μομέντουμ και όπως ακούω το ίδρυμα έχει ήδη προσεγγίσει δύο σταρ του ελληνικού πενταγράμμου και αναμένει απαντήσεις. Η μία είναι η Τάμτα η οποία έχει προς το παρόν το ΡΙΚ στο «περίμενε» μέχρι να ξεκαθαρίσει τις δικές της επαγγελματικές εκκρεμότητες. Εκκρεμότητες που αφορούν το ένα από τα μουσικά τηλεπαιχνίδια του Open που μάλλον θα βλέπουμε στην Κύπρο από το OMEGA. Έπεσε και μια τρίτη ιδέα για προσέγγιση αλλοδαπής σταρ η οποία δεν φαίνεται να προχωρεί.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X