ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Οι μετοχές της Σκορδέλλη, ο Τσουρούλλης και η Θέκλα

Άρχισε να γαβγίζει (κανονικά!) στην εκπομπή

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Κανονικό σκυλάδικο την έκανε την εκπομπή νεαρά σε πάνελ μεσημεριανού τηλεμαγκαζίνο (λέμε τώρα). Ενώ με ύφος Κορνήλιου Καστοριάδη αποφάνθηκε πως "δεν είναι σωστό τα παιδιά να χτυπάνε τους γονείς τους" άρχισε να γαβγίζει (κανονικά!) υπό τους ήχους ενός μουσικού κομματιού. Και με τους υπόλοιπους του πάνελ και την Κωνσταντίνα να σιγοντάρουν.

Δεν ήμουν σίγουρος εάν αυτό που έβλεπα ήταν πραγματικό ή βίντεο από κρυφή κάμερα. Τσιμπήθηκα και ξανατσιμπήθηκα σε βαθμό αιματώματος αλλά το γαύγισμα ήταν ακόμα εκεί.

Το πρόβλημα το έλυσε, προσωρινά, το τηλεκοντρόλ...

Κονταροχτυπιούνται ΑΝΤ1 και ΑΛΦΑ για τη δεύτερη θέση στη τηλεθέαση με πρώτο πάντα το ΣΙΓΜΑ. Τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο ΑΛΦΑ κατέγραψαν την περασμένη εβδομάδα ποσοστό 12% και κάτι. Με διαφορά στήθους ισοφάρισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση με τον ΑΝΤ1 στο 12,5% και τον ΑΛΦΑ στο 12,4%. Η συνέχεια με το Nomads να μπαίνει δυναμικά στην κούρσα των ποσοστών αλλά και την "Γυναίκα χωρίς όνομα" που ο ΑΛΦΑ Κύπρου έκλεψε από τον ΑΝΤ1 Ελλάδος, προβλέπεται συναρπαστική.

Φαίνεται πως σώθηκε, προς το παρόν τουλάχιστον η σειρά "Οργή" του ΑΝΤ1, μετά και την οργή συντελεστών και άλλων...

Το μέλλον δεν προβλέπεται ευοίωνο για το "Εσύ στον κόσμο σου" που βρίσκεται κυριολεκτικά στον κόσμο του. Ποιον ακριβώς κόσμο θα σας γελάσω μετά την αλλαγή προβολής σε μέρες και ώρες και την περικοπή επεισοδίων...

Στο ΣΙΓΜΑ τώρα, η εκπομπή "παντρεμένοι κι οι δυό" μάλλον πάει για διαζύγιο. Όχι μόνο με τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και μεταξύ των πρωταγωνιστών. Το ένα ζευγάρι μάλλον την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ενώ τα άλλα καταφεύγουν, σε σύμβουλο μπας και δουν άσπρη μέρα. Από τους συντελεστές ακούστηκε -και δεν διαψεύστηκε- πως η μετάθεση της εκπομπής στην απογευματινή ζώνη "ισοδυναμεί με είσοδο στον προθάλαμο του νεκροτομείου". Μπρρρ!!!

Μήπως να κατέφευγαν όλοι μαζί στην Θέκλα να τους έλυνε το πρόβλημα;

Τις μετοχές της Έλενας Σκορδέλλη και του αδελφού της στο ΣΙΓΜΑ αγόρασε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tv Mανία. Παραδέχθηκε ακόμα πως η προσπάθειά του για απόκτηση των μετοχών είχε μακρά διάρκεια, τρία ολόκληρα χρόνια διαπραγματεύσεων μεταξύ δικηγόρων των δύο πλευρών.

Τώρα πια ο ισχυρός ανήρ του ΣΙΓΜΑ θεωρείται ένας από τους μεγαλομετόχους.

Παραμένει όμως προσγειωμένος και απλός. Στην ερώτηση "αισθάνεσαι πιο ισχυρός τώρα;" απάντησε: "Δεν άλλαξε, δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μου. Το μόνο πράγμα που αλλάζει είναι ότι προστέθηκαν περισσότερες σκοτούρες στο κεφάλι μου."
Τόσα χρόνια, τόσες προσπάθειες, τόσος κόπος, τόσο χρήμα για να αγοράσει... σκοτούρες;

Συνονόματε έχεις όλη τη συμπάθειά μου. Για όλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση