ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η μεγάλη αναστάτωση σε μεγάλο συγκρότημα και η τρέλα που πάει στα βουνά

Απαράδεκτα μέτρα που μειώνουν τις απολαβές και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί σε μεγάλο εκδοτικό οργανισμό και τα πράγματα φαίνεται πως φθάνουν σε οριακό επίπεδο. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραπονούνται πως οι εργοδότες τους πρότειναν απαράδεκτα και παράλογα μέτρα που, όχι μόνο μειώνουν τις απολαβές τους αλλά και την αξιοπρέπειά τους. Αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Κάποιοι υποστηρίζουν ακόμα και τη λήψη δυναμικών μέτρων εάν δεν αποσυρθούν οι προτάσεις...

Ποιο site πολύ μεγάλου συγκροτήματος έχει στην κυριολεξία... αδειάσει; Όπως μαθαίνω από έγκυρη πηγή, το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που αναγκάζεται ο ίδιος ο διευθυντής να το ενημερώνει καθημερινά με ειδήσεις!

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

Στο τηλεοπτικό πεδίο, πριν εδραιωθούν τα νέα τηλεπαιχνίδια που θα μαγνητίσουν τους δείκτες της AGB, το τοπίο διαμορφώνεται ολίγον... απρόσμενα. Προχθές ας πούμε, πρώτη εκπομπή στη βραδινή ζώνη ήταν τα "Χάλκινα Χρόνια" του ΡΙΚ και πολύ κοντά βρέθηκαν τα "La Pasta Pomilώri" του ΑΝΤ1 και τα "Καμώματα τζι αρώματα" του ΡΙΚ. Ακολούθησε το Master Chef του ΟΜΕGA, η Γαλάτεια του ΣΙΓΜΑ, το "Πολιτιστικό δελτίο" του ΡΙΚ και το "Εσύ στον κόσμο σου" του ΑΝΤ1. Από τις σειρές ξεχώρισαν "Η γυναίκα χωρίς όνομα" του Alpha και η "Επιστροφή" του ΑΝΤ1.

Είναι, ωστόσο, θέμα ημερών για να αναστατωθεί για τα καλά ο δείκτης της τηλεθέασης. Τα νέα ριάλιτι βρίσκονται μια ανάσα από την επίσημη πρεμιέρα τους.

Λίγο πριν αρχίσει το νέο, ελληνοτουρκικό, «Survivor» ο Σκάι ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του «Survivor Πανόραμα», της εκπομπής που θα μεταφέρει τα νέα του «Survivor 3» και σχόλια στους τηλεθεατές. Πρόκειται για τους δημοσιογράφους Μπάγια Αντωνοπούλου και Βαγγέλη Χαρισόπουλο αλλά και την πρώην παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού Λάουρα Νάργες. Η Κύπρια τηλεπαρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου δεν περιλήφθηκε τελικά στους παρουσιαστές της εκπομπής, όπως την ήθελαν κάποια δημοσιεύματα.

Υπενθυμίζω πως, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, μεταξύ των παικτών του «Survivor 3» θα ήταν και η Κύπρια παρουσιάστρια Αλεξία Αναστασίου. Αντί για το «Survivor», όμως, βρέθηκε στο χιονισμένο Τρόοδος και μάλιστα με μαγιό να κολυμπάει στα χιόνια! Το μάθαμε από βίντεο που κοινοποίησε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα επιβεβαιώνοντας πόσο λανθασμένη είναι η λαϊκή ρήση: "η τρέλα δεν πάει στα βουνά"...

Πάντως η Αλεξία το προσπαθεί πολύ και σύντομα αναμένεται να τη δούμε σε νέα εκπομπή με κάτι διαφορετικό. Οι συζητήσεις που είχε με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς μάλλον έχουν καταλήξει. Στον ένα δηλαδή από τους δύο. Αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως η ίδια παραμένει και σε φόρμα αλλά και πραγματική.... «Survivor»!

Ένας άλλος Survivor ας πούμε, ο Μάριος Πρίαμος που ήρθε δεύτερος στο πρώτο τηλεπαιχνίδι (αλλά παραμένει πρώτος στις καρδιές των Κυπρίων) το προσπαθεί πολύ, πάρα πολύ. Λέτε αυτή τη φορά να το πετύχει;

Alpha και OMEGA αλλά και άλλα κανάλια ετοιμάζουν νέες, δικές τους, τοπικές παραγωγές στοχεύοντας σε συγκεκριμένο κοινό. Όλες έχουν ένα κοινό παρονομαστή: low budget. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως πως και το περιεχόμενο θα είναι ανάλογο, αφού έχουμε δει και παραγωγές με ελάχιστα χρήματα και μέσα που άξιζαν πολύ περισσότερα από άλλες που ήσαν πανάκριβες... Περισσότερα σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X