ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Για δες καιρό που διάλεξε να φύγει η Μενεγάκη...

Ο Φουρθιώτης θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει δουλειά στην Ελλάδα. Στην Κύπρο όμως;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Στον δρόμο που χάραξαν οι άλλοι, κυρίως ο ΑΝΤΙ1, προσανατολίζεται και το Omega που δεν άρχισε καθόλου καλά την πορεία του στο κυπριακό τηλεοπτικό σκηνικό. Μετά τις απολύσεις και το κόψιμο εκπομπών η διοίκηση του σταθμού (Χάσικος-Τσαλακός) είδαν το κανάλι να παίρνει την κατιούσα. Τα στοιχεία των τηλεμετρήσεων κατέταξαν το κανάλι στην πέμπτη θέση την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα καταϊδρωμένο!

Το κόψιμο της εκπομπής της Χαριτίνης Ηλιάδου "Παρέα mou" έφερε τεράστια αναστάτωση εντός και εκτός καναλιού, αφού όλοι οι συντελεστές απολύθηκαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό ακολούθησε άλλο κύμα απολύσεων δημοσιογράφων και άλλων από το σταθμό.
Η διαλυμένη παρέα του "Παρέα mou" αντικατάστάθηκε από το "Ευτυχείτε", την ολοκαίνουρια εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου παραγωγής του Open. Φαίνεται όμως πως ούτε το "Ευτυχείται" θα έχει ευτυχές τέλος. Ήδη συζητείται το κόψιμό του πριν καλά καλά στεριώσει στο Omega. Tα ποσοστά που κατέγραψε είναι άκρως απογοητευτικά και πιο κάτω ακόμα κι από αυτά της Χαριτίνης! Από το 7% που άρχισε έπεσε κάτω από το από 5% και ο φόβος είναι πως θα πάει στα τάρταρα. Γι' αυτό και το κόψιμο θεωρείται αναπόφευκτο. Στο κανάλι του Αρχαγγέλου συζητήθηκε πολύ η επαναπροβολή παλαιότερων σειρών "μπας και σηκωθούν λίγο τα ποσοστά και έρθει καμιά διαφήμιση".

Όπως σας έγραψα τις προάλλες ο ΑΝΤ1 κυρίως, με τις επαναλήψεις του "Κωνσταντίνου και Ελλένης" της "Αίγιας Fuxia" και το "Θα βρεις το δάσκαλό σου", μια που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την "Γυναίκα χωρίς όνομα", κατάφερε να κρατήσει και κοινό και διαφημίσεις...
Πάντως το Omega έχει μια ελπίδα ακόμα, τα τηλεπαιχνίδια που ετοιμάζει το Open και αναμένει με αγωνία να εντάξει στο πρόγραμμα του. Προς το παρόν σκέφτονται πως ένας αγιασμός από τον Αρχιεπίσκοπο ίσως λειτουργήσει ως "πρώτες βοήθειες" και διώξει το κακό μάτι.
Πανικός επικρατεί και στον Άλφα Ελλάδος αλλά και στον Άλφα Κύπρου μετά την είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να πει αντίο στο κανάλι από φέτος το καλοκαίρι.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως στο τέλος κάτι θα γίνει και η ωραία Ελένη θα αλλάξει (ξανά) άποψη και θα επιστρέψει στη σιγουριά της εκπομπής της. Έστω και με λιγότερη τηλεθέαση. Άλλοι πάλι επιμένουν πως ο Άλφα Ελλάδος συζητά ήδη με δύο υποψήφιες για αντικατάστασή της. Χωρίς και οι ίδιοι να πιστεύουν ότι το νέο πείραμα θα έχει επιτυχία. Ίσως κανένα άλλο πρόσωπο δεν έφερε ή θα φέρει ποτέ τόσα έσοδα στο κανάλι, όσα η Ελένη...

Κάποιοι, λίγοι, λυπήθηκαν που ο Φουρθιώτης έφυγε από το Open. Υπάρχουν όμως και πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι που χάρηκαν. Είναι βλέπετε από τους παρουσιαστές που έχουν σταθερό αρνητικό κοινό. Γι' αυτό και ίσως δυσκολευτεί αρκετά να βρει δουλειά στην Ελλάδα. Στην Κύπρο όμως;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X