ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζαχαρίου: «Εμπειρία ζωής» η αγωγή από την Χαραλαμπίδου

Η απίστευτη απάντηση του βουλευτή του ΔΗΣΥ

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ζαχαρίας Ζαχαρίου κληθείς σήμερα να σχολιάσει για την πρόθεση της βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνης Χαραλαμπίδου να κινηθεί νομικά εναντίον του σε σχέση με την υπόθεση διαρροής εγγράφων στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο πρώην Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κυριάκος Κυριάκου, είπε ότι "παρόλο που είμαι άνθρωπος που ασχολούμαι με σοβαρά θέματα και δεν θέλω να εμπλακώ στο συγκεκριμένο και είμαι άνθρωπος ο οποίος δεν μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου επιτρέψετε μου απλώς να πω σε ποιους άξονες κινούμαι και στην ζωή μου και στην πολιτική τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την αγαπητή συνάδελφο Ειρήνη Χαραλαμπίδου".

Προσπαθώ, σημείωσε, να κινούμαι με σοβαρότητα, με σκληρή δουλειά, δεν φιμώνομαι εύκολα από κανένα, είμαι μακριά από λαϊκισμό και πανηγύρια κι έχω απεριόριστο σεβασμό στους θεσμούς.

"Με βάση αυτά ουδέν σχόλιο για το συγκεκριμένο. Μοναδικό σχόλιο - ανυπομονώ να πάρω την αγωγή γιατί δεν έχω μπει ποτέ μου στα δικαστήρια, να δω πώς λειτουργεί και η δικαστική εξουσία που το θεωρώ ως ρόλος μου ως Επιτροπή Θεσμών. Θα την ευχαριστήσω γιατί θα μου δώσει μια εμπειρία ζωής", συμπλήρωσε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X