ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ κατέθεσε ο Ευθύμιος Δίπλαρος

«Εσείς σηκώσατε τον ΔΗΣΥ εκεί που βρίσκεται σήμερα»

Την υποψηφιότητα του για μια εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου στον ΔΗΣΥ κατέθεσε ο βουλευτής Λεμεσού του κόμματος Ευθύμιος Δίπλαρος.

Σε δηλώσεις του κατά την κατάθεση της υποψηφιότητας του ο Ευθύμιος Δίπλαρος ανέφερε ότι πίστευε πάντα ότι η δύναμη του ΔΗΣΥ είναι ο κόσμος του. «Εσείς σηκώσατε τον ΔΗΣΥ εκεί που βρίσκεται σήμερα, εσείς μας χαρίσατε μικρές και μεγάλες επιτυχίες. Πιστεύω στις γυναίκες και στους άνδρες του ΔΗΣΥ. Πιστεύω στους νέους και στις νέες αυτής της μεγάλης παράταξης που καθημερινά κάνουν εκείνη την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Έναν ΔΗΣΥ πιο σύγχρονο και πιο προσιτό στους πολίτες» δήλωσε.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος είπε ότι από την πρώτη στιγμή ανάδειξης του στο αξίωμα του βουλευτή βρίσκεται καθημερινά με τον κόσμο, συναισθάνεται τις έγνοιες και τις αγωνίες του και αντιλαμβάνεται τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν.

Και διαβεβαίωσε πως πρόθεση του εφόσον εκλεγεί είναι όπως μαζί με την υπόλοιπη ηγεσία του κόμματος ενδυναμώσουν τη φωνή του κόσμου και να ενισχύσουν την παρουσία του. Είπε ότι έχει συγκεκριμένες προτάσεις και σκέψεις που θα μοιραστεί με την υπόλοιπη ηγεσία του κόμματος και οι οποίες έχουν βγει από την καθημερινή επαφή με τον κόσμο.

«Ως υπεύθυνη πολιτική παράταξη θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε δρόμους. Στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στις προκλήσεις και θα συνεχίσουμε να είμαστε παράταξη που σηκώνει το βάρος των σημαντικών αλλαγών. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ενότητα και τη συνεννόηση για το καλό του τόπου μας» είπε και ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου του ΔΗΣΥ και σε αυτή την προσπάθεια του.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X