ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδουλίδης για Τ/κ «ΑΟΖ»: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας...»

Ανακοίνωση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε χθεσινές του δηλώσεις επανέλαβε αυτό που όλοι γνωρίζουν, ότι η Τουρκία διαχρονικά επικαλείται δήθεν τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων, για να δικαιολογήσει τις παράνομες και προκλητικές της ενέργειες έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε σημερινή γραπτή δήλωσή του, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κάνει λόγο για «προσπάθεια από πλευράς κάποιων για δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων για προεκλογικούς σκοπούς».

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «σημειώνεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε χθεσινές του δηλώσεις επανέλαβε αυτό που όλοι γνωρίζουν, ότι η Τουρκία διαχρονικά επικαλείται δήθεν τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων για να δικαιολογήσει τις παράνομες και προκλητικές της ενέργειες έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Όπως προσθέτει «έτσι και στην περίπτωση των παραβάσεων και παραβιάσεων της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία, μοναδικός γνώμονας της Άγκυρας είναι η εξυπηρέτηση των δικών της αποκλειστικά συμφερόντων».

Συνεχίζει λέγοντας πως «η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως εξάλλου αποδεικνύεται και από τα ίδια τα γεγονότα, προβαίνει σε όλες τις ενέργειες για διασφάλιση του συνόλου των κυριαρχικών της δικαιωμάτων».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση