ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα σε Νικόλα και Συλλούρη

Σφοδρές καταγγελίες από Παπαδόπουλο για παράτυπη και αντιθεσμική συμπεριφορά εντός Ολομέλειας

Για παράτυπη αντιθεσμική και ετσιθελική συμπεριφορά καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη το ΔΗΚΟ, μέσω ανακοίνωσής του.

Αφορμή των βολών, το γεγονός ότι ο Δημήτρης Συλλούρης δεν επέτρεψε στο κόμμα –σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΗΚΟ- να θέσει σε ψηφοφορία τροπολογία. Που αφορούσε συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

«Ο κ. Συλλούρης, παράτυπα αρνήθηκε να θέσει σε ψηφοφορία, τροπολογία του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία αφορούσε τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό που τέθηκε σήμερα ενώπιον της Βουλής και η οποία είχε κατατεθεί νομότυπα» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όπως καταγράφεται «η τροπολογία του Δημοκρατικού Κόμματος είχε κυκλοφορήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που είχαν κυκλοφορήσει όλες οι υπόλοιπες τροπολογίες των άλλων κομμάτων και οι οποίες τέθηκαν σήμερα ενώπιον του Σώματος».

«Όμως, ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να εμποδίσει μόνο την τροπολογία του Δημοκρατικού Κόμματος να τεθεί σε ψηφοφορία, τη στιγμή που αυτή είχε την έγκριση της πλειοψηφίας του Σώματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη εξήγηση για την αντιθεσμική και ετσιθελική συμπεριφορά του Προέδρου της Βουλής, παρά μόνο ότι στόχευε να στηρίξει το Δ.Σ. της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, το οποίο κατηγορείται για αδιαφάνεια, διαπλοκή και αυταρχισμό», σημειώνεται στην ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ.

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X