ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαραλαμπίδου κατά Γιωρκάτζη: Άνοιξε πυρ μετά την επίμαχη δήλωση

Επίθεση για την δήλωση «γνωρίζω πολλά για πολλούς»

Επικριτική για την στάση και την δήλωση της Διοικήτριας της Κεντρικής Τράπεζας, ότιγνωρίζει πολλά για πολλούς, ήταν η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μέσω της δήλωσής της στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε, επίσης: «Σταύρωσαν τον Ιησού θα ντραπούν να σταυρώσουν τη Χρυσταλλού»

Η Κ. Χαραλαμπίδου, αναφέρει ότι η εν λόγω δήλωση είναι προσβλητική για τους θεσμούς του κράτους, ενώ έθιξε και το γεγονός ότι η κ. Γιωρκάτζη υπήρξε και Γενική Ελέγκτρια του κράτους. Με αυτό ως αφορμή, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, διερωτάται κατά πόσον η νυν Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας χρησιμοποίησε τα όσα γνωρίζει για την προσωπική της ανέλιξη.

Διαβάστε, επίσης: Τελικά για ποιους πολλούς ξέρεις πολλά... Χρυσταλλού;

Αυτούσια η δήλωσή της: 

«Θεωρώ, ως Κύπριος πολίτης προσβλητική τη δήλωση της κ. Γιωρκάτζη σύμφωνα με την οποία :"γνωρίζει πολλά για πολλούς" . Η κ. Γιωρκάτζη ηταν Γενικός Ελεγκτης της Δημοκρατίας. Εχουμε όλοι άποψη για το έργο της οταν υπηρετούσε εκείνο το θεσμό, αλλα και συγκριτικά σε σχέση με το έργο του κ. Μιχαηλίδη ο οποίος επιλέγει προφανως όσα γνωριζει να τα καταγράφει στις εκθέσεις του. Αν τη γνώση η κ. Γιωρκάτζη τη χρησιμοποίησε ως προσωπικό όπλο για ανέλιξη, τοτε εγειρονται μεγαλα ζητήματα άκρως προσβλητικά για τους θεσμούς. Και υπονοιες για αυτούς που την διορισαν στο πόστο της Κεντρικής Διοικήτριας.Σε ενα ευνομουμενο κρατος αυτο δεν ειναι θέμα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας;»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X