ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τυφώνας» Αντιγόνη: «Πυροβολεί» Νικόλα και πάει στα δικαστήρια

Σφοδρές επικρίσεις κατά της ηγεσίας

Την απόφαση να προχωρήσει δικαστικά μετά και απο τη διαγραφή της από το ΔΗΚΟ ανακοίνωσε μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης η Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Επικρίνοντας σφόδρα την ηγεσία του κόμματος, τόσο σε ό,τι αφορά την πολιτική του Νικόλα Παπαδόπουλου στο κόμμα, στο κυπριακό, όσο και στην οικονομία, σημείωσε πως θα οδηγηθεί νομικώς απαιτώντας προστασία της υπόληψής της. Όπως σημείωσε, ουδέποτε έπραξε οτιδήποτε που να συνιστά πειθαρχικό ή άλλο αδίκημα και πως η διαδικασία εναντίον της υποκινήθηκε από αλλότριο σκοπό.

Δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για ροκάνισμα της φυσιογνωμίας του κόμματος υπογραμμίζοντας πως ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξελέγη με μια ισχνή και αμφισβητούμενη ηγεσία αφού υπήρξαν καταγγελίες για καλπονοθεία. Η ίδια κατέληξε οτι παραμένει ενεργός πολίτης και θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο.

Κληθείσα από την «Καθημερινή» να σχολιάσει αν θα προσχωρήσει στη Δημοκρατική Παράταξη, ανέφερε ότι το πώς θα δραστηριοποιηθεί πολιτικά, θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και έχει όλο τον χρόνο να σκεφτεί για το πώς θα κινηθεί.

«Πιθανότατα να διεκδικούσα θέση στην ανώτατη πυραμίδα του κόμματος, αν δεν διαγραφόμουν» αναφέρει η Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Πηγή: kathimerini.com.cy / της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X