ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τουρκική προπαγάνδα συκοφαντεί την Κύπρο

«Ανάξια σχολιασμού τα περί συμμετοχής γυναικών και παιδιών σε στρατιωτικές ασκήσεις»

Ανάξια σχολιασμού χαρακτήρισε κυβερνητική πηγή στη Λευκωσία όσα υποστηρίζει ο ανταποκριτής της "Χουριέτ" στα κατεχόμενα Ομέρ Μπιλγκέ, σύμφωνα με τον οποίο οι Ελληνοκύπριοι "ετοιμάζουν αντάρτικο" εναντίον της Τουρκίας, παίρνοντας ακόμα και τις γυναίκες και τα παιδιά τους σε στρατιωτικές ασκήσεις των εφέδρων.

"Στην Κύπρο ζούμε και ξέρουμε ότι δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Προπαγάνδα μπορεί να κάνουν διάφοροι", ανέφερε η ίδια πηγή, κληθείσα να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Ο ανταποκριτής της μεγάλης σε κυκλοφορία τουρκικής εφημερίδας "Χουριέτ", στο εκτενές ρεπορτάζ του, με τίτλο “Ο φόβος των Ελληνοκυπρίων για τους Τούρκους…εξόπλισε γυναίκες και παιδιά”, υποστηρίζει ότι οι έφεδροι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να πηγαίνουν και τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους στην εκπαίδευση.

“Γυναίκες με μακιγιάζ και μικρά παιδιά με αυτόματα όπλα στα χέρια ετοιμάζονται για αντάρτικο εναντίον της Τουρκίας”, υποστηρίζει, αναφέροντας μάλιστα ότι τις φωτογραφίες της εκπαίδευσης τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το δημοσίευμα της "Χουριέτ" αναδημοσιεύεται από πολλά τουρκικά και τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X