ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

"Τολμά το ΑΚΕΛ που ανατίναξε το Μαρί και που δημιούργησε το μεγαλύτερο σκάνδαλο να εγκαλεί τον ΠτΔ"

"Το ΑΚΕΛ που βαρύνεται με σκάνδαλα τολμά να εγκαλεί τον ΠτΔ", αναφέρει ο Β. Παπαδόπουλος

Το ΑΚΕΛ που βαρύνεται με τα χειρότερα σκάνδαλα που έγιναν ποτέ στην Κυπριακή Δημοκρατία τολμά να εγκαλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για δήθεν σκάνδαλα, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του, ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος .

«Αιδώς Αργείοι. Το ΑΚΕΛ που βαρύνεται με τα χειρότερα σκάνδαλα που έγιναν ποτέ στην Κυπριακή Δημοκρατία τολμά να εγκαλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για δήθεν σκάνδαλα, τα οποία αποδείχθηκαν από έρευνες ως ψεύδη και λάσπη, κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας και που οι ίδιοι κατασκεύασαν», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος, απαντώντας στο ΑΚΕΛ.

Προφανώς, συνεχίζει, επειδή το ΑΚΕΛ εκλαμβάνει ως αδυναμία το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Κυβέρνηση και το επιτελείο του επιθυμούν να διεξαχθεί ο προεκλογικός αγώνα με επιχειρήματα και αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων, «είμαστε υποχρεωμένοι πράξουμε κάτι το οποίο αποφεύγαμε επιμελώς μέχρι τώρα: Να υπενθυμίσουμε στο ΑΚΕΛ με την κοντή μνήμη, τις ημέρες και τα έργα του κόμματος και της Κυβέρνησης Χριστόφια».

«Πρώτον, ανατίναξαν το Μαρί με 13 ανθρώπινες ψυχές απώλεια, γεγονός για το οποίο καταδικάστηκαν στελέχη της Κυβέρνησης ΑΚΕΛ-Χριστόφια από δικαστήριο, ενώ το πόρισμα της Επιτροπής Πόλυ Πολυβίου, που οι ίδιοι διόρισαν, καταλόγισε βαρύτατες ευθύνες στον Δημήτρη Χριστόφια και την Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ τις οποίες πεισματικά αρνούνται να αναλάβουν. Δεύτερον, επί των ημερών τους οδήγησαν την κυπριακή οικονομία στη χρεοκοπία, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στην εξαθλίωση, κατέστρεψαν το τραπεζικό σύστημα, γεγονός που καταγράφεται στο πόρισμα της Επιτροπής Πική», προσθέτει.

Τρίτον, συνεχίζει ο κ. Παπαδόπουλος, επί των ημερών τους δημιούργησαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο, τη Δρομολαξιά, όπου δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία πρόνοιας των εργαζομένων, στην κυριολεξία κλάπηκαν, με μίζες που πέρασαν αποδεδειγμένα από τα ταμεία του ΑΚΕΛ, ενώ καταδικάστηκαν πρωτοκλασάτα στελέχη και του κόμματος και της τότε Κυβέρνησης σε φυλάκιση, με το ΑΚΕΛ να μην αποδέχεται τις δικαστικές αποφάσεις και να διοργανώνει συλλαλητήρια για δήθεν πολιτικούς κρατούμενους.

«Τέταρτον, ξεχνούν ότι αυτή την ώρα ενώπιον δικαστηρίου εκδικάζεται αγωγή του «εθνικού» εργολάβου επί ΑΚΕΛ, Μιλτιάδη Νεοφύτου, κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και ΓΓ του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια για τα «κουτσοδούλεια» ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στο σπίτι του και για άλλα εκατομμύρια ευρώ για τις ανάγκες της Ομόνοιας. Αυτά είναι υπαρκτά σκάνδαλα που τα απέδειξαν ερευνητικές επιτροπές ή αποφάνθηκαν δικαστήρια και όχι κατασκευασμένα και χαλκευμένα από τα «μαγειρεία» του ΑΚΕΛ που καταρρίφθηκαν από έρευνες ανεξάρτητων Θεσμών», συμπληρώνει.

Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι η εμφανέστατα οργανωμένη προσπάθεια να ρίξουν λάσπη στην προσωπικότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη θα πέσει στο κενό και ο λαός θα τους δώσει την απάντηση στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση