ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To τηλεοπτικό comeback του Νικόλα μετά τις εκλογές (vid)

Το χιουμοράκι, η αποτυχία και οι διαγραφές

Στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την αποτυχία του ιδίου να βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών αλλά και τις διαγραφές στελεχών του Δημοκρατικού Κόμματος που ακολούθησαν.


Αποτέλεσμα Προεδρικών εκλογών
Σχετικά με την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές ο κύριος Παπαδόπουλος είπε χαριτολογώντας στον δημοσιογράφο ότι τους άφησε να ξεκουραστούν μετά από μια έντονη προεκλογική περίοδο.


Όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών που τον άφησε εκτός δεύτερου γύρου ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα και θα εξεταστούν οι πολιτικοί λόγοι που οδήγησαν σε αυτό. Αποκάλυψε επίσης ότι συστάθηκε ειδική επιτροπή που θα εξετάσει τους λόγους της αποτυχίας. Τέλος ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι υπήρχε και το φαινόμενο της πριμοδότησης στον κύριο Μαλά στο πρώτο γύρο.


Διαγραφές στελεχών
Ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε και για τις εκκαθαρίσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΔΗΚΟ με τον κύριο Παπαδόπουλο να απαντά ότι ήταν ομόφωνη απόφαση να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συγκεκριμένα άτομα που δεν συμμορφώθηκαν με τα όσα αποφασίστηκαν για τις εκλογές. «Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει», είπε χαρακτηριστικά.


Σε τοποθέτηση του δημοσιογράφου ότι και αυτός έπραξε κάτι ανάλογο σε προηγούμενες προεδρικές εκλογές ανέφερε ότι αυτός κρίθηκε και θα κριθεί στο μέλλον στα συνέδρια του κόμματος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση