ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σχόλιο του Νικόλα για την στρατιωτική θητεία του νέου ΥΠΑΜ (Pic)

Μετά το ΓΤΠ, βάζει κι ο Νικόλας τα πράγματα στην θέση τους

Το θέμα που προέκυψε με την λανθασμένη ημερομηνία στο βιογραφικό του νέου Υπουργού Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη, όσον αφορά το εάν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, διόρθωσε άμεσα το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αποστέλνοντας το διορθωμένο βιογραφικό.

Διαβάστε επίσης: Έκανε στρατό ο νέος Υπουργός Άμυνας

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, με ένα tweet του, μέσω του οποίου επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο κ. Αγγελίδης υπηρέτησε κανονικά την στρατιωτική του θητεία και, μάλιστα, στην ίδια σειρά με τον ίδιο:

«Για όσους αμφισβητούν ότι ο ΥπΑμυνας έχει κάνει στρατό, τους ενημερώνω πως εγώ έχω κάνει στρατό μαζί του. Ας επικεντρωθούμε στα σοβαρά ζητήματα που αφορούν την ΕΦ»

 

Το βιογραφικό του κ. Αγγελίδη

Γεννήθηκε στις 26/1/1974. Είναι νυμφευμένος με την κα Μαρία Χαραλάμπους Αγγελίδη και έχουν ένα γυιο και μία κόρη.
Είναι απόφοιτος του Λυκείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και έχει Πτυχίο Νομικής- LLB από το Πανεπιστήμιο του Birmingham και Barrister at Law (Gray’s Inn- Bar Vocational Course). Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Ανθυπολοχαγός ΠΖ.
Εργάζεται ως Δικηγόρος - Νομικός Σύμβουλος, Ιδρυτικός Συνέταιρος και Διευθυντής στο Δικηγορικό Γραφείο Αγγελίδης, Ιωαννίδης, Λεωνίδου Δ.Ε.Π.Ε.

Πρώτευσε στις εξετάσεις του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και απέκτησε την άδεια ασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος το 1997.

Ασκεί τη δικηγορία με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο και την Ιατρική Αμέλεια με μεγάλες επιτυχίες. Χειρίστηκε υποθέσεις στη Κύπρο και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων ποινικού, αστικού, εταιρικού δικαίου και αστικής ευθύνης εργοδότη και έλαβε επίσης μέρος σε διαιτησίες.

Επίσης, είναι καθηγητής Ποινικού δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στο Frederick University, συγγραφέας νομικών άρθρων και ομιλητής σε συνέδρια επί νομικών θεμάτων.

Υπήρξε Μέλος της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και εκπροσώπησε την Δικηγορική Εταιρεία στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Σωματικών Βλαβών.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση