ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μήνυμα του Σταύρου Μαλά

«Το αποτέλεσμα σας απογοήτευσε αλλά οφείλουμε να το σεβαστούμε»

Ο Σταύρος Μαλάς συνοδευόμενος από την σύζυγο του, τον πατέρα του και όλους όσους εργάστηκαν στο επιτελείο του έκανε δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η δήλωση:

Ο λαός έχει μιλήσει και η ετυμηγορία του είναι σεβαστή. Έχω συγχαρεί τον Νίκο αναστασιαδη και όσους πίστεψαν, στήριξαν και εργάστηκαν για να πάει σε κάθε γωνιά της Κύπρου, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Το αποτέλεσμα σας απογοήτευσε αλλά οφείλουμε να το σεβαστούμε, αυτός ο αγώνας μας άξιζε, και πάντα θα αξίζει ο αγώνας αυτός που ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει σε εκλογικές διαδικασίες .

Είμαι βέβαιος ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί από όλους όσους μας ένωσαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα κόμματα της αριστεράς, και αν και πότε δεν υπήρξα μέλος της αριστεράς, θα κρατήσω για πάντα τη στήριξη του.

Σε ότι με αφορά προσωπικά δεν θα σταματήσω να είμαι ενεργός πολίτης και η προσπάθεια μας ελπίζω να άφησε κάτι θετικό για την Κύπρο.

Ο τίμιος αγώνας είναι ο πιο σωστός δρόμος , με αξιοπιστία και αλήθεια θα κερδίσουμε τη μάχη της αποχής. Για άλλη μια φορά συγχαίρω τον κ. Αναστασιαδη και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου.

Στην πολιτική ζωή πρέπει να παλεύεις και να μην υποστειλεις την σημαία των αξιών. Το καλύτερο αύριο μπορεί να έρθει και η κοινωνία πρέπει να είναι πιο ώριμη σε σχέση με την πολιτική.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X