ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ευχαριστώ του Νίκαρου στον Πρίγκιπα

Η ιδιαίτερη μνεία...

Την ικανοποίησή του για τη στάση ευθύνης που επέδειξαν όχι μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναφορικά με τις χθεσινές αποφάσεις που λήφθηκαν στη Βουλή για την οικονομία.

Σε γραπτή δήλωσή του έκανε «ιδιαίτερη μνεία» και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ για τη θετική συμβολή στη διαμόρφωση των νομοθεσιών που άπτονται της αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αλλά και της προστασίας των ευάλωτων ομάδων.

Ευχαριστίες, σημειώνει ο Πρόεδρος, «οφείλω να εκφράσω και προς την ΕΔΕΚ και το ΕΛΑΜ για την έγκριση της απόφασης των απαιτούμενων εγγυήσεων από το κράτος προς την Ελληνική Τράπεζα».

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε το σεβασμό του «και προς όσους διαφώνησαν και για την κριτική που έχει ασκηθεί, αποφεύγοντας την όποια απάντηση προς αποφυγή επηρεασμού καθ’ οιονδήποτε τρόπο της ερευνητικής επιτροπής που διορίστηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για τη στάση ευθύνης που επέδειξαν όχι μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία και να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΔΗΚΟ για τη θετική συμβολή στη διαμόρφωση των νομοθεσιών που άπτονται της αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργούνται από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αλλά και της προστασίας των ευάλωτων ομάδων.

Ευχαριστίες οφείλω να εκφράσω και προς την ΕΔΕΚ και το ΕΛΑΜ για την έγκριση της απόφασης των απαιτούμενων εγγυήσεων από το κράτος προς την Ελληνική Τράπεζα.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου και προς όσους διαφώνησαν και για την κριτική που έχει ασκηθεί, αποφεύγοντας την όποια απάντηση προς αποφυγή επηρεασμού καθ’ οιονδήποτε τρόπο της ερευνητικής επιτροπής που διορίστηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X