ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To comeback του Κατσουρίδη! Και επίσημα στηρίζει Μαλά

Επιβεβαιώθηκαν τα σενάρια

Ο Νίκος Κατσουρίδης, με γραπτή του δήλωση ,εκφράζει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά για την προεδρία της Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως είναι μια υποψηφιότητα την οποία τα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ προέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία.

Πρωταρχικός στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η λύση του Κυπριακού, για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας, χωρίς κατοχικά στρατεύματα, εγγυήσεις, εγγυητές και τουρκική επικυριαρχία. Λύση η οποία να στηρίζεται στις περί Κύπρου αποφάσεις του ΟΗΕ, της Ε.Ε, στις Συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου και να αποδώσει ένα λειτουργικό και βιώσιμο κράτος, νησίδα ασφάλειας, γέφυρα ειρήνης και ανάπτυξης στην περιοχή, αναφέρει ο κ. Κατσουρίδης.

Ταυτόχρονη επιδίωξη, σημειώνει, είναι η δίκαιη κατανομή των βαρών της οικονομικής κρίσης και ο δικαιότερος καταμερισμός του παραγόμενου εθνικού πλούτου προς όφελος των εργαζομένων.

"H κατάσταση στην Κύπρο βρίσκεται σε οριακό επίπεδο. Την ίδια στιγμή το Κίνημα της Αριστεράς βρίσκεται ενώπιον εξαιρετικών και ιδιαζόντων δεδομένων. Ως μέλος του ΑΚΕΛ, θέλω να δηλώσω την στήριξη μου στην υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά. Μια υποψηφιότητα την οποία τα μέλη και στελέχη του ΑΚΕΛ προέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία", αναφέρει ο κ. Κατσουρίδης.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X