ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ΑΚΕΛ φέρνει στο προσκήνιο ξανά τους συμπεθέρους του Νίκαρου

Ο Δημητριάδης βάζει φωτιά στην προεκλογική αρένα

O Γιώργος Λουκαΐδης σχολιάζει με ανακοίνωση του τις αποκαλύψεις του τέως ΔΚΤΚ για το κούρεμα των καταθέσεων αλλά και τα όσα αναφέρει για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ κάνει αναφορά στους συμπεθέρους του Προέδρου και χαρακτηρίζει το κούρεμα ως ορφανό παιδί του κ. Αναστασιάδη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Θα βρει, επιτέλους, ο κ. Αναστασιάδης το θάρρος να πει την αλήθεια και να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του για την πρόταση του αναφορικά με το καθολικό κούρεμα καταθέσεων και για την προνομιακή πληροφόρηση των συμπεθέρων;

Ο τέως Διοικητής της ΚΤΚ, επαναβεβαιώνει στο βιβλίο του, αυτό που όλοι γνωρίζουν.


Ότι το τερατούργημα του κουρέματος όλων των καταθετών, σε όλες τις τράπεζες, που μέχρι τώρα μόνο τυπικά παραμένει ορφανό, είναι παιδί του κ. Αναστασιάδη. Αντί, δηλαδή, ο κ. Αναστασιάδης να πάει στο Γιούρογκρουπ της 15ης Μαρτίου 2013 για να αποτρέψει αυτό που ο ίδιος προηγουμένως αποκαλούσε καταστροφή της οικονομίας, το πρότεινε σε άλλη, χειρότερη μορφή, κατά παράβαση των σχετικών κανόνων της Ε.Ε και κάθε έννοιας δικαίου.


Επαναβεβαιώθηκε, επίσης, ότι ο κ. Αναστασιάδης γνώριζε πολύ καλά για το επερχόμενο κούρεμα, για αυτό και φρόντισε πριν την εκτέλεση του, να παράσχει προνομιακή ενημέρωση στους συμπεθέρους του ώστε έγκαιρα να μεταφέρουν στο Λονδίνο δεκάδες εκατομμύρια για να μην κουρευτούν.


Οι πολίτες διερωτώνται αν έστω και μετά από 5 χρόνια ο κ. Αναστασιάδης θα πει την αλήθεια για τα γεγονότα που οδήγησαν τη χώρα μας σε πρωτόγνωρα τραγικές συνθήκες και αν πρόκειται να βρει επιτέλους το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X