ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι πήγε λάθος για την Αλληλεγγύη στις εκλογές

Ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της ανασκόπησης

Το Κίνημα Αλληλεγγύη, με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται στα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε, όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους, οι Προεδρικές Εκλογές δεν είχαν την έκβαση που το Κίνημα επιθυμούσε.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για πόλωση, που δεν επέτρεψε την επικράτηση των αρχών τους, όπως και σε διλήμματα και κινδύνους, με τα οποία η Κυπριακή Δημοκρατία θα βρεθεί αντιμέτωπη. Αυτά, προσθέτει θα αντιμετωπιστούν μόνον εάν υπάρχει ένα αρραγές μέτωπο πατριωτικών δυνάμεων.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Σε χθεσινή συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κινήματος, έγινε ανασκόπηση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών.
Ομόθυμη θέση και διαπίστωση του Εκτελεστικού Συμβουλίου είναι ότι τα μέλη και οι υποστηρικτές του Κινήματος στάθηκαν αντάξιοι των αρχών που το Κίνημα πρεσβεύει και εργάστηκαν σκληρά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, για την υποστήριξη των αρχών αυτών.
Δυστυχώς η επελθούσα πόλωση δεν επέτρεψε την επικράτηση των αρχών του Κινήματος.
Πεποίθηση της Αλληλεγγύης είναι ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα βρεθεί μπροστά σε διλήμματα που μόνο μέσα από ένα αρραγές μέτωπο που στηρίζεται από πατριωτικές δυνάμεις θα καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση των ελλοχευόντων κινδύνων για την Κύπρο και το λαό της.
Το Κίνημα, πιστό στις αρχές του, θα σταθεί ανάχωμα προς όσους επιβουλεύονται την ιδιαίτερη πατρίδα μας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αρχές και αξίες που χάθηκαν στον αγώνα μιας επίπλαστης ευμάρειας.
Με αλληλεγγύη μπορούμε να το πετύχουμε.»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X