ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι είπε ο Άντρος για Κατσουρίδη και Ομόνοια

Κλήθηκε να σχολιάσει τις δύσκολες στιγμές του Σωματείου

Την αγωνία και τον προβληματισμό του για τα όσα τεκταίνονται τον τελευταίο καιρό στην Ομόνοια, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Παράλληλα, όμως, δήλωσε πως δεν είναι και ο καταλληλότερος άνθρωπος για να συζητήσει τα του Σωματείου, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Πολιτικός είμαι, δεν είμαι ποδοσφαιρικός παράγοντας. Λυπούμαι για τις εξελίξεις, οι οποίες προσβάλλουν την ιστορία του Σωματείου. Ελπίζω και εύχομαι, το συντομότερο δυνατόν, να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα και η Ομόνοια να βρει τον δρόμο της».

Ερωτηθείς να απαντήσει σχετικά με το τι πάει λάθος με την Ομόνοια, ο κ. Κυπριανού, ανέφερε ότι δεν είναι δική του δουλειά για να κάνει υποδείξεις, αλλά όλων όσοι αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Εγώ, πρόσθεσε, είμαι φίλαθλος και οπαδός της Ομόνοιας, αλλά δεν έχω ενεργόν ανάμιξη σε αυτά τα ζητήματα. 

Σχετικά με τις εκλογές στο Σωματείο, ο κ. Κυπριανού αποκάλυψε ότι κάποιοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται, επεδίωξαν να τον συναντήσουν για κάποιες επαφές, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με τα ζητήματα της Ομόνοιας και τους παρέπεμψε στο Σωματείο.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δεν έκρυψε την αγωνία που τον διακατέχει για τις εξελίξεις και την έκβαση, όποια κι αν είναι αυτή, της κατάστασης, αλλά εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Τέλος, ερωτηθείς για την πιθανή διεκδίκηση της Προεδρίας της Ομόνοιας, από τον Νίκο Κατσουρίδη, ο κ. Κυπριανού απάντησε ότι «εάν ο Νίκος θέλει να δοκιμάσει κάτι τέτοιο, είναι ελεύθερος να δοκιμάσει και οι σύνεδροι θα αποφασίσουν!». Την ίδια ώρα, όμως, είπε ότι, αυτό που αντιλαμβάνεται ο ίδιος, είναι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, είναι το οικονομικό. Γι’ αυτό, όποιος έχει σκοπό να αναλάβει τα ηνία, θα πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει λύσεις, πρόσθεσε. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση