ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ βγάζει η νέα δημοσκόπηση: Όλο και ξεμακραίνει ο Νίκαρος από Νικόλα και Μαλά (Pic)

Αυξάνεται και η διαφορά ανάμεσα στους βασικούς ανθυποψήφιους του

Σημαντικά μπροστά από τους βασικούς ανθυποψήφιούς του, Νικόλα Παπαδόπουλο και Σταύρο Μαλά, τοποθετούν τον Νίκο Αναστασιάδη, τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης, που δημοσιεύεται σήμερα, Κυριακή, στην εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Ο Νίκαρος, παρά τις βαριές κατηγορίες που εξαπολύονται καθημερινά εναντίον του από αντίπαλα επιτελεία, αλλά και ανθυποψήφιους, φαίνεται ότι παραμένει ψηλά στην εκτίμηση των πολιτών, οι οποίοι, με βάση πάντα τα ευρήματα της δημοσκόπησης, τον τοποθετούν 12 μονάδες μπροστά από τον Νικόλα. Την ίδια στιγμή, προβάδισμα παίρνει και όσον αφορά τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας, καθώς και στην ικανότητα διαχείρισης κρίσεων.

Σε αριθμούς, η υπεροχή του Αναστασιάδη, έναντι του Νικόλα, μεταφράζεται ως εξής: 34,4%, έναντι 22,6%.

Άγριο κονταροκτύπημα, με προβάδισμα Νικόλα

Οι βασικοί ανθυποψήφιοι του Νίκου Αναστασιάδη, Νικόλας Παπαδόπουλος και Σταύρος Μαλάς, συνεχίζουν να αυξομειώνουν την απόσταση, ο ένας από τον άλλο, ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, τώρα φαίνεται ότι προηγείται εκ νέου, με 1,4 μονάδες, έναντι του Σταύρου Μαλά.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλας λαμβάνει το 22,6%, ενώ ο Σταύρος Μαλάς το 21,2%.

 

Προβάδισμα και στην συσπείρωση

Το προβάδισμα του Νίκου Αναστασιάδη, μάλλον, δεν είναι τυχαίο, καθώς, βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, ο ΔΗΣΥ, επικρατεί των υπολοίπων, όσον αφορά και στην συσπείρωση, μια ανάσα πριν από τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει, το ποσοστό συσπείρωσης στο κυβερνών κόμμα, ανέρχεται στο 82,8%, έναντι του 68,5% του ΔΗΚΟ και του 78,7% του ΑΚΕΛ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X