ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεσπίζει κώδικα δεοντολογίας το Ανώτατο

Παρόν στη συνάντηση και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης η συνάντηση του Προέδρο της Δημοκρατίας με τους 13 δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου. Παρόν στη συνάντηση και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το Ανώτατο Δικαστήριο εντός των επόμενων ημερών ετοιμάζει Κώδικα Δεοντολογίας για εξαίρεση των Δικαστών.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης σε δηλώσεις του ο Ιωνάς Νικολάου ανέφερε πως έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έθεσε για ακόμα μια φορά τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης αναφορικά με την αναδιοργάνωση των δικαστηρίων, τις τομές που πρέπει να γίνουν, τη μεταρρύθμιση όπως αυτή έχει προγραμματιστεί, και μάλιστα θα πρέπει να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται», δήλωσε ο Ιωνάς Νικολάου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως είναι η τρίτη συνάντηση η οποία γίνεται για τα θέματα της μεταρρύθμισης του δικαστικού συστήματος. Χαρακτήρισε θετική την εξέλιξη ότι οι Δικαστές συμφώνησαν πως όλα τα ζητήματα πρέπει να προχωρήσουν χωρίς καθυστέρηση με στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καθυστέρηση απονομής της δικαιοσύνης.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X