ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα μου καθορίσει η κυρία Μαύρου το πρόγραμμα μου;» (Vid)

Ξέσπασε ο Φαίδωνας κατά της Μαύρου

Έντονος κατά της Ελένης Μαύρου ήταν ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, μετά τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του, ότι ενώ κλήθηκε σε συζήτηση για τα τέλη των αποχευτευτικών, δεν εμφανίστηκε, αλλά εξαπέλυσε επίθεση κατά των βουλευτών.

Όπως ανέφερε στο Σίγμα, ο κ. Φαίδωνος, κληθείς να απαντήσει, είπε ότι δεν θα του ορίζει το πρόγραμμά του η κυρία Μαύρου, από την στιγμή που ο ίδιος έχει διάφορες προσκλήσεις για να παρίσταται σε θέματα που αφορούν τον Δήμο του.

Ακούστε τι ανέφερε:

Αντίδραση Γιωρκάτζη

Απαράδεκτο χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Λευκωσίας και Πρόεδρος του ΣΑΛ Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης τον «ισχυρισμό» του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος «ότι το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας συμμορφώθηκε με την απόφαση της Βουλής ημερομηνίας 3 Νοεμβρίου 2017 λόγω και της συγγένειας με υποψήφιο Πρόεδρο».

Σε δήλωση του ο κ., Γιωρκάτζης αναφέρει ότι η αναφορά του κ. Φαίδωνος «ότι περίπου τα είχαμε και ‘συμφωνημένα’ από πριν, στερείται σοβαρότητας και γι’ αυτό είναι ανάξια σχολιασμού».

Υπενθυμίζει δε στον κ. Φαίδωνος ότι η πρόταση νόμου η οποία κατατέθηκε από τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Αλληλεγγύη και ΕΛΑΜ και τον Βουλευτή Λεμεσού Παύλο Μυλωνά, ψηφίστηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια της Βουλής.

«Ομόφωνη ήταν επίσης η απόφαση του ΣΑΛ ημερομηνίας 6 Νοεμβρίου 2017, στο Συμβούλιο του οποίου μετέχουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X