ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα κατέβει με ξανά-χρησιμοποιημένο σλόγκαν ο Νίκαρος στις Προεδρικές; (pics,vid)

Copy...paste το «Σταθερά βήματα μπροστά»

Αντρέας Γιωργαλλάς

Όπως έχουμε πληροφορηθεί από την «Κ» ο Νίκος Αναστασιαδής και οι στενοί του συνεργάτες σκοπεύουν να κατεβούν στον προεκλογικό αγώνα με το σλόγκαν «Σταθερά βήματα μπροστά». Με αυτό τον τρόπο θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι η πενταετία που πέρασε είχε τα στοιχεία της σταθερότητας και της αξιοπιστίας αλλά και ότι μια νέα ενδεχόμενη νίκη στις εκλογές δεν θα διέπεται από πειραματισμούς.

Έλα όμως που αυτή την έμπνευση την είχε και η Νέα Δημοκρατία στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές του 2014 όταν προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους ψηφοφόρους ακριβώς με το ίδιο σλόγκαν. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο εύκολα βρίσκει κανείς προεκλογικά σποτ αλλά και φωτογραφίες που έχουν το συγκεκριμένο σύνθημα. Τότε είχε δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα με την ονομασία statheramprosta.gr που παρουσίαζε όλες τις θετικές ειδήσεις του τελευταίου διαστήματος για την ελληνική οικονομία.

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εξαγγείλει το Σάββατο και εκεί αναμένεται να θέσει τους κύριους άξονες της υποψηφιότητάς του. Το προεκλογικό του σύνθημα ωστόσο δεν θα αποκαλυφθεί το Σάββατο, αλλά θα δημοσιοποιηθεί στα εγκαίνια των επιτελείων ανά επαρχία, αργότερα.

Τώρα αν θα κάνουν το goοgle search τους ο Νίκαρος και οι συνεργάτες του δεν ξέρουμε...

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X