ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος ο Δημητριάδης από το Υπουργείο Μεταφορών (Pic)

Ανακοινώνει και τα μελλοντικά του σχέδια

Παρελθόν από το Υπουργείο Μεταφορών είναι και, επίσημα, πλέον, ο Μάριος Δημητριάδης, επιβεβαιώνοντας την αρχική πληροφόρηση. Ωστόσο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του στα social media, ο Πρόεδρος του πρότεινε να συνεχίσει, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, για να συνεχίσει στον ιδιωτικό τομέα, ως επαγγελματίας:

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα στηθεί το παζλ του Υπουργικού;

«Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του και την ευθύνη να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου στο έργο του Υπουργείου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Κύπρο. Η κοινωνία και η οικονομία θα κρίνουν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Τον ευχαριστώ επίσης θερμά για την πρότασή του να συνεχίσω ως μέλος του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτή με τιμά, όμως πήρα την απόφαση να αφήσω το χώρο της πολιτικής και να επανέλθω, ως επαγγελματίας, στις προκλήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Εύχομαι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη νέα κυβέρνηση κάθε επιτυχία στην αποστολή τους. Άλλωστε, στο επίπεδο του δημόσιου βίου, η επιτυχία μιας κυβέρνησης αφορά στο μέλλον του τόπου και στην προοπτική των ανθρώπων του».

Αναφορά στο μέλλον του Μάριου Δημητριάδη είχαμε κάνει αμέσως μετά την ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, αναφέροντας ότι είχε δεχθεί πρόταση από μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, για να αναλάβει σημαντικό πόστο.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, οι Υπουργοί της Κυβέρνησης κατά την περασμένη πενταετία, είχαν περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδό τους, απέφευγαν να προβούν σε δήλωση ή ήταν ιδιαίτερα λακωνικοί και αινιγματικοί.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παμπορίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο τιμόνι του Υπουργείου Υγείας, ενώ η Ζέτα Αιμιλιανίδου είχε απαντήσει ότι η παραμονή της εξαρτάται από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X