ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά ξέρουν πολύ καλά τον Ιβάν Σαββίδη στο ΑΚΕΛ (Pic)

Όταν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν στο Προεδρικό με τον Χριστόφια

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από το ΑΚΕΛ, τις τελευταίες μέρες, μετά το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο με το όπλο, ενθυμούμενοι την πρόσφατη παρουσία του στην τελετή ανακήρυξης του Νίκαρου στην Βουλή, φαίνεται πως και οι ίδιοι τον ξέρουν πολύ καλά.

Όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας στην στήλη του #PoliticsBlog της «Καθημερινής», η Ανδρούλα Γκιούροφ, πρώην αρχισυντάκτρια της Χαραυγής που τώρα διευθύνει το ηλεκτρονικό eshocknews, προκάλεσε με λίγες γραμμές και μια φωτογραφία πραγματικό σοκ στην ΑΚΕΛική ηγεσία.

Όπως έγραψε, ο πολυεκατομμυριούχος Ιβάν Σαββίδης δεν είναι και τόσο άγνωστος στην ηγεσία του ΑΚΕΛ, όπως ισχυρίστηκαν στελέχη του κόμματος εκφράζοντας έντονες διαμαρτυρίες επειδή παρευρέθηκε στην τελετή εγκαθίδρυσης του Προέδρου Αναστασιάδη.

«Ο Ιβάν Σαββίδης έτυχε θερμής υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο και επί προεδρίας Δημήτρη Χριστόφια, όχι μία αλλά μερικές φορές. Ως εκ τούτου παραμένει εκτεθειμένη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ η οποία πριν μερικές μέρες διαμαρτυρήθηκε έντονα εγείροντας μάλιστα θέμα τάξης...».

Εκείνο πάντως που ιδιαίτερα συζητείται είναι η δήλωση που είχε κάνει ο Στέφανος Στεφάνου στον ΑΣΤΡΑ «εμείς δεν γνωρίζαμε ποιος είναι ο Ιβάν Σαββίδης και το μάθαμε όταν σημειώθηκαν τα γεγονότα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ».

Άμα σκεφτεί κανείς ότι ο Στεφάνου ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Χριστόφια, την εποχή που ο Ιβάν μπαινόβγαινε στο προεδρικό διερωτάσαι πόσο ευρύτατο είναι το πρόβλημα της αμνησίας στην κυπριακή πολιτική σκηνή...

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση