ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά ποιον θα ψηφίσει την Κυριακή η Αντιγόνη

Η παρουσία της σε συγκέντρωση Καρογιανικών άναψε φωτιές

«Το ΔΗΚΟ έχει υποψήφιο πρόεδρο τον οποίον αυτονόητα στηρίζουμε. Η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να βρει το ΔΗΚΟ ενωμένο και μονόβουλο να δίνει λύσεις στα καυτά θέματα που μας απασχολούν: το κυπριακό, την οικονομία, την εσωτερική διακυβέρνηση. Στο ΔΗΚΟ δεν περισσεύει κανένας. Απαιτείται ενδυνάμωση της εσωτερικής συνοχής και αξιοποίηση όλων των στελεχών χωρίς περιθωριοποιήσεις.

Αναγκαίες οι γέφυρες επικοινωνίας γιατί οι ώμοι του ενός δεν αρκούν. Χρειάζεται ενότητα στόχων και σκοπών ανάμεσα στις πολιτικές και κομματικές ηγεσίες και διεκδικητικός ρεαλισμός στην προάσπιση των δικαίων του λαού μας» ανέφερε η πρώην ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Αντιγόνη Παπαδοπούλου στο ραδιόφωνο του Πολίτη και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Ηλιάδη.

Σημειώνεται πως η κα Παπαδοπούλου είχε βρεθεί στο προσκήνιο μετά και την παρουσία της σε σύναξη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του Νικόλα Παπαδόπουλου κατά την οποία όχι μόνο τοποθετήθηκε αλλά έψεξε και τη νέα στρατηγική του Νικόλα Παπαδόπουλου. Όπως είπε η κα Παπαδοπούλου σε συνάντηση των Καρογιανικών στην Λευκωσία, η νέα στρατηγική θα μπορούσε να εφαρμοστεί το 2004 επί Τάσσου Παπαδόπουλου και όχι σήμερα προσθέτοντας πως σύμφωνα με τον Σπύρο Κυπριανού η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία είναι μεν συμβιβασμός αλλά η μόνη λύση.

Η τοποθέτηση της κας Παπαδοπούλου αλλά και η πρόσφατη παρουσία της σε εκδήλωση στήριξης του Νικόλα Παπαδόπουλου από τις γυναίκες προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, κάνοντας λόγο για προσπάθεια εξισορρόπησης σε δύο βάρκες.

Πηγή: Καθημερινή

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X